Obavijesti

Sport

Komentari 67

Slab interes Riječana za finale Kupa: Ostalo čak 4000 karata

Slab interes Riječana za finale Kupa: Ostalo čak 4000 karata

Iako je Hajduk prodao svoj kontingent ulaznica, baš kao što je nestalo sve i iz slobodne prodaje, Poljud još nije rasprodan, a razlog je nešto slabiji interes na Kvarneru. Ako Riječani ne razgrabe sve do 20. svibnja, ostatak bi mogao u slobodnu prodaju

VIDEO

Dinamo je pobjedom protiv Šibenika osigurao naslov prvaka u jednoj od najuzbudljivijih sezona HNL-a, a za tjedan dana ćemo i službeno spustiti zastore na još jednu sjajnu sezonu. Hajduk i Rijeka 26. svibnja borit će se za Rabuzinovo sunce na Poljudu u finalu Kupa.

Pokretanje videa...

Navijači Hajduka na Rujevici VIDEO

Hajduk i Rijeka dobili su po 20 posto kapaciteta, HNS-u je pripalo deset posto, a u slobodnu prodaju je išlo 50 posto kapaciteta. Hajduk je svoj kontigent od šest tisuća ulaznica rasprodao u roku odmah. 'Bili' imaju osam tisuća pretplatnika za domaće utakmice ove sezone i oni su imali pravo prvokupa.

U slobodnoj prodaji našlo se 50 posto kapaciteta, a sve je planulo u manje od dva sata i završilo u rukama navijača Hajduka. Potražnja je bila ogromna, redovi ispred Poljuda počeli su se slagati i nekoliko sati prije početka prodaje, web stranica bila je zakrčena, a serveri su padali. Svi su htjeli svjedočiti Jadranskom derbiju na Poljudu za kraj sezone.

Iako je Hajduk prodao sve, baš kao što je nestalo sve i iz slobodne prodaje, Poljud još nije rasprodan, a razlog je nešto slabiji interes na Kvarneru. Rijeci su pripala četiri sektora na zapadnoj tribini, ulaznice su u prodaji od 27. travnja. Euforija je zahvatila Armadu, prvi put nakon pet godina u Split će doći trajektom, organizirali su i autobuse, ali kako doznajemo, zasad su prodali tek 2000 do 2500 ulaznica. Interes je očito naglo pao nakon loših igara u završnici prvenstva i kada je postalo jasno da će klub završiti na četvrtom mjestu.

Utakmica je za deset dana, ali Riječani morat će požuriti jer ulaznice su u prodaji do 20. svibnja. Nakon tog datuma ulaznice se više neće moći kupiti. Na raspolaganju će biti sektor A (90 kuna), Sektor B  (120 kuna), te sektori C i D (150 kuna). 

Rijeka: Hajduk slavio na Rujevici s uvjerljivih 3-0

Velika je vjerojatnost da će određeni broj ulaznica ostati netaknut pa se mnogi s razlogom pitaju što će biti s tim. Velika je potražnja za kartama, pogotovo među hajdučkim pukom. Mnogi bi htjeli na Poljud, neki su posegnuli i za Njuškalom gdje cijene idu u nebo. Pojedinci žele iskoristiti trenutak pa traže i do 2000 kn. 

Rijeka: Hajduk slavio na Rujevici s uvjerljivih 3-0

Upravo zbog toga se navijači Hajduka nadaju da će HNS neprodane ulaznice Rijeke staviti u slobodnu prodaju. A to bi bio i logičan slijed.

Bit će to praznik nogometa, derbi između dva ljuta rivala pa je svima u interesu da i atmosfera bude vatrena, a ne da dio stadion zjapi prazan. No, više će se znati nakon 20. svibnja kada i završava prodaja ulaznica za navijače Rijeke. Sve se pita HNS.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja