Obavijesti

Sport

Komentari 46

Slatke brige Mourinha: Hm, tko će mi igrati, Luka, Özil, Kaka...

Slatke brige Mourinha: Hm, tko će mi igrati, Luka, Özil, Kaka...
4

Jose Mourinho uoči 'el clasica' protiv Barcelone još uvijek nije otkrio tko će zaigrati u prvom sastavu. Navijači su rekli svoje, oni bi Kaku, ali 'glavni' i dalje mudro šuti...

VIDEO

Real zaostaje osam bodova za Barcelonom, Madriđani su poprilično loše ušli u sezonu, a pred njima je već prvi 'el clasico'. Sastav koji će istrčati na Camp Nou protiv  Katalonaca trener Reala nije htio otkriti, ali što god odlučio, Kaka, Ozil ili Modrić na tom igraču je sav teret ostatka sezone. Realu je pobjeda imperativ, jer pokraj Barcelone koja nikako da posustane, nova tri boda, ali minusa, mogla bi bit pogubna za Mourinhov sastav.

Portugalac na klupi Reala tvrdi kako se njegova momčad polako uzdiže, a je li tako morati će dokazati već sutra protiv Barcelone.

- Značajno smo se poboljšali, a cilj nam je doseći razinu na kojoj smo bili kad smo postali prvaci prošle sezone - naglasio je Mourinho.

Na pitanje favoriziraju li suci ove sezone Barcelonu, kratko je odgovorio:

- Bilo je nekih stvari od početka sezone, ali nitko u klubu nije progovorio o tome, pa neću ni ja biti prvi.

Uoči 'el clasica' pitanje koje su svi novinari postavili treneru Madriđana, a čiji odgovor vjerojatno žele znati i igrači je kome će ovog puta Portugalac dati prednost. Dolaskom Luke Modrića desetka Reala, Mesut Ozil sve je češće mjesta nalazio na klupi, no dolazak hrvatskog reprezentativca s druge je strane probudio Kaku, koji nakon što je ostao u Madridu traži svoju priliku, prostor i pet minuta u kojima će dokazati da i on još uvijek može imati glavnu riječ.

Provjereni Nijemac, novopridošli 'vatreni' ili pomalo zaboravljeni Brazilac, Mourinho još uvijek nije otpisao nikog za sutrašnju utakmicu.

- Ne treba raditi dramu svaki put kad je neki igrač na klupi. Uvijek imamo 13 igrača koji ne igraju i svaki put se može složiti priča. Ne mogu vam reći hoće li u nedjelju igrati Özil, Kaka ili Modrić ili neće nijedan od njih - zaključio je Mourinho.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani