Obavijesti

Sport

Komentari 13

Slaven Bilić i Hiddink, prijatelji i rivali: Metalac protiv bajkera

Slaven Bilić i Hiddink, prijatelji i rivali: Metalac protiv bajkera
3

Slaven Bilić je s Hrvatskom pobijedio Englesku i poslao Ruse na Europsko prvenstvo 2008. godine, a Guus Hiddink je poslao SMS: “Hvala, pravi ste ljudi!”

VIDEO

Oduvijek se divim radu Guusa Hiddinka. Oduševljen sam što sam ga imao čast upoznati, on je jedan od najboljih trenera na svijetu, rekao je Slaven Bilić.

Bilić je Hiddinkovu autobiografiju znao nositi pod rukom i na pripremama reprezentacije u Čatežu. Dvaput su se “sudarili”, oba puta Rusija i Hrvatska odigrale su 0-0. Sad će imati novu priliku za okršaje.

U dodatnim kvalifikacijama Bilić će opet na svog idola. Bit će to okršaj Modrića i Sahina, Srne i Altintopa, ali i osebujnih likova na klupi. Metalca Slavena Bilića i bajkera Guusa Hiddinka.

- Uh, napokon u mojem drugom domu, na Poljudu, svira moj najdraži bend - sa smiješkom je govorio Bilić u kolovozu 2008., kad je u Split došao Iron Maiden.

Engleski heavy metal bend obožava već dugo. Dok je igrao u West Hamu, upoznao je basista Stevea Harrisa, kojem je darovao svoj dres.

Slaven ima i bend, Rawbau, svira ritam gitaru. Kažu da mu ide.

- Ne samo da imam vremena svirati nego mi glazba pomaže da izbornički posao obavljam još bolje - govorio je Bilić nakon predstavljanja pjesme “Vatreno ludilo” uoči Eura u Austriji.

A dok Bilić svira gitaru, Hiddink se vozika na motociklu. Iako su mu već 64 godine, Nizozemac svaku priliku korisiti da sjedne na Harley-Davidson i uživa...

- Neću još dugo biti trener. A kad završim karijeru, neću raditi ništa drugo nego voziti se svojim Harleyem. Tijekom vožnje motociklom najlakše se isključim iz stvarnosti, najbolje se opuštam - rekao je Hiddink, koji se najčešće vozi kroz nizozemska sela.

Možda je na motociklu smislio i taktiku za Hrvatsku, kako nadmudriti gitarista...

Gitara kao Hetfieldova

I dalje je bolji nogometaš nego gitarist, ali ima odličan osjećaj za glazbu, pohvalio je Slavena Bilića pjevač benda Rawbau Joško Maruna. Izborniku je omiljena gitara Gibson Explorer, kakvu svira James Hetfield iz slavne Metallice. 

Motor, pivo i opet motor

Često znam sjesti na svoj Harley, otići na vožnju kroz sela, sjesti na pivo u seoski pub, malo razmisliti o svemu i vratiti se kući, rekao je Guus Hiddink. Kaže da će u mirovini stalno biti na motociklu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki