Obavijesti

Sport

Komentari 114

Rijeka zaustavila Slaven: Sami smo krivi, ali suđenje je čudno

Rijeka zaustavila Slaven: Sami smo krivi, ali suđenje je čudno
8

Rijeka je na gostovanju u Koprivnici u 8. kolu domaćeg prvenstva svladala Slaven Belupo 3-1 i tako spriječila domaćine da novom pobjednom zasjednu na vrh HNL-a

VIDEO

U 8. kolu domaćeg prvenstva Rijeka je upisala pobjedu protiv domaćina iz Koprivnice. Riječani su slavili 3-1.

Belupo je pobjedom nad Rijekom imao priliku zasjesti na vrh tablice HNL-a, no momčad s Kantride ipak im je uskratila to zadovoljstvo.

Gosti su poveli u 17. minuti susreta preko Cesarca, a potom su prije isteka prvog poluvremena gosti povisili na 2-0 golom Leona Benka koji je nakon ubačaja najbolje reagirao i gurnuo loptu u mrežu.

Belupo je odgovorio u nastavku i to kao što je uobičajeno golom Davora Vugrinca no ni on nije bio dovoljan za preokret.  Vuga je prvo izborio prekršaj, a potom s dvadesetak metara svladao zid Riječana i pogodio sam kut. Gosti su se branili, a domaćini propustili par izglednih prilika za izjednačenje.

U drugom je poluvremenu i Rijeka stigla do novog pogotka kojim je zaključena priča u Koprivnici, a gosti kući otputovali sa sva tri boda.

Rijeka je tako nakon osam utakmica stigla do svoje treće pobjede, a Belupo je drugim porazom u sezoni ostao iza leđa Dinama od kojeg ga dijele dva boda.

Scoria konačno zadovoljan, Ferenčina kritičan: Nema alibija, nismo bili u utakmici!

Nakon što su se mučili na otvaranju sezone Riječani su konačno stigli do uvjerljive pobjede. Nastupom svoje momčadi protiv druge momčadi lige bio je zadovoljan i trener Elvis Scoria.

- Prvo je poluvrijeme bilo naše najbolje do sada s točnom idejom kako igrati. Bili smo opasni u kontrama. Pobijedili smo odličnu ekipu Belupa iz koje Ferenčina izvlači maksimum - konačno je zadovoljan igrom svoje momčadi Elvis Scoria.

S druge strane, nezadovoljstvo porazom, ali i samim pristupom utakmici, nije skrivao trener Koprivničana.

- Oni su svoje šanse iskoristili, mi nismo, a nogomet se igra za golove. Puno igrača nije bilo glavom u utakmici. Dobili smo dva gola iz prekida, a znali smo da je tu Rijeka jaka. Moram reći i da je sudac imao par čudnih odluka, ali to nije alibi, mi smo sami sebi krivi za poraz.  - prekorio je svoj sastav s druge strane Roy Ferenčina.

U Rijeci susret pratili s Kantride

Navijači su u Rijeci mogli pratiti pobjedu svoje momčadi i preko novo postavljenog semafora na Kantridi. Tribine su bile pune, gotovo i više nego kada se na riječkom stadionu i odigravaju utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku