Obavijesti

Sport

Komentari 14

Slavna Hrvatica: Otvoren je put prema polufinalu, naše djevojke mogu srušiti i moćnu Norvešku!

Slavna Hrvatica: Otvoren je put prema polufinalu, naše djevojke mogu srušiti i moćnu Norvešku!

Baš su škvadra, danas to nije bilo lepršavo kao u prve dvije utakmice, ali izvukle su naše cure dva velika boda. Možemo se nositi sa svima, mislim da su spremne za najveći rezultat, kaže nam Klaudija Klikovac-Bubalo

VIDEO

Priznajem, bilo me jako strah kad su Srpkinje povele četiri razlike u prvome dijelu. Mislila sam da se cure neće vratiti, kako će se raspasti, Srbija je bila u naletu, kaže Klaudija Klikovac-Bubalo (50).

Pokretanje videa...

Rukometašice srušile svjetske prvakinje 06:38

Gospođa Klikovac-Bubalo još drži rekord po broju golova za hrvatsku reprezentaciju (769) iako ne igra od 2004. godine. Jako emotivno doživljava svaku utakmicu naših rukometašica.

- Baš su škvadra, danas to nije bilo lepršavo kao u prve dvije utakmice, ali izvukle su naše cure dva velika boda. Ana Debelić je valjda otela sve što je mogla danas, čak i tu ključnu loptu - govori nam Klaudija i nastavlja:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vjerujem da nitko nije očekivao ovakav rezultat. Djevojke na posljednja velika natjecanja gotovo nitko nije ni ispratio. Sad je takvo stanje zbog korone, ali i prije je bilo malo vjere u njih. Sad su svima pokazale koliko su dobre.

Serbia vs Croatia

Srbija je pala 25-24, a sad slijedi drugi krug, slijedi velika borba za polufinale. 

- Tko bi rekao da će s tri pobjede i na ovakav način proći u drugi krug i to s četiri boda. Davali su nam najmanje šanse. Mogu se naše djevojke nositi sa svima. Pa i s tom moćnom Norveškom. Ako su pobijedili aktualne svjetske prvakinje Nizozemske i jake Mađarice i Srpkinje, onda mogu i tu jaku Norvešku - kaže Klikovac-Bubalo.

Serbia vs Croatia

Uz Norvešku, Hrvatsku u drugom krugu čekaju i Njemačka i Rumunjska. Norvežanke su prenijele četiri, a Njemice dva boda. Rumunjke su na nuli. Iako su naše rukometašice bile uvjerene kako imaju tri dana odmora, opet je uslijedila još jedna nelogična odluka EHF-a koji je inače sklon takvim stvarima. Promijenili su raspored u posljednji trenutak pa će Hrvatska na parket već u četvrtak kada igra protiv Rumunjske. U subotu igramo protiv Norveške, a 15. prosinca protiv Njemačke.

- Strašno je jaka konkurencija, ali kad prođete na ovakav način, onda je polufinale na dlanu. Neka se stvari poklope tako da nam i jedna pobjeda bude dovoljna za polufinale. Cure mogu do medalje, jako sam optimistična - za kraj kaže naša rukometna legenda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.