Obavijesti

Sport

Komentari 94

Slijedi spektakl? Jones i Stipe u prosincu bi mogli u oktogon

Slijedi spektakl? Jones i Stipe u prosincu bi mogli u oktogon
1

Stipe Miočić je pobjedom protiv Daniela Cormiera samo potvrdio da je jedan od najvećih teškaša u UFC-ovoj povijesti, a sad bi mogao dobiti i najunosniji meč u svojoj karijeri. 'Udicu' je bacio Jon Jones...

Zavežite svoje pojaseve prijatelji. Približavamo se objavi velike borbe, napisao je prvak UFC-ove poluteške kategorije Jon 'Bones' Jones. Kako to obično biva u Americi, jedan Tweet zagolicao je maštu novinara, a američki portal Cleveland.com postavio je logičnu pretpostavku.

Sljedeći protivnik Jona Jonesa bit će Stipe Miočić u jednom od najvećih mečeva u povijesti slobodne borbe kao i velika prilika za zaradu Amerikanca hrvatskih korijena.

- Drugi potencijalni protivnici poput Johnnyja Walkera i Coreyja Andersona se već bore u studenom. To nam ostavlja Daniela Cormiera i njihovu trilogiju, ali u teškoj kategoriji, jer Jones očito ide u tom smjeru. Cormier ili Francis Ngannou su opcije, međutim borba koju svi žele vidjeti je okršaj Jonesa i Stipe Miočića za naslov UFC prvaka teške kategorije. Bila bi to borba u kojoj bi obojica dobro zaradili i suparnik kojeg bi Miočić vrlo rado odradio prije odlaska u mirovinu za nekoliko godina. Druga opcija koja bi srušila rekorde gledanosti bio bi okršaj Jonesa i Brocka Lesnara. U svakom slučaju, zavežite pojaseve jer vlak nabrijavanja kreće - napisali su Amerikanci.

Pričalo se već o potencijalnim protivnicima Stipe Miočića nakon što je 'vratio' teškaški pojas, ali zasad je sve to u 'sferi nepoznatog'. Spominje se kako bi se Stipe trebao boriti već u prosincu ove godine kako bi se 'iskupio' za duže izbivanje iz oktogona.