Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sljeme u znaku broja 3: Startni broj, 1. vožnja, Ivičin plasman

Sljeme u znaku broja 3: Startni broj, 1. vožnja, Ivičin plasman
1

Kostelić je na Sljemenu imao startni broj tri. Nakon prve vožnje bio je treći, na kraju također. Prošle godine zvali su ga “gospodin drugi”, a sad je ostao stepenicu niže

VIDEO

Prošle godine zamolio je da ga se ne zove “gospodin drugi”. Na Sljemenu je treći put bio drugi, a na Olimpijskim igrama uzeo je srebro. A ove godine sljemenska utrka obilježena je brojem tri. Ivica je osvojio treće mjesto s trećim startnim brojem i trećim vremenom prve vožnje. A i Janica je slavila 30. rođendan.

- Zadovoljan sam trećim mjestom. Kad sam ušao u cilj kao drugi, nisam bio baš sretan jer sam jako želio pobijediti, ali i novo postolje je dobro. Pritisak na mene je zaista velik. No dobro sam spavao, u krevetu sam opet proživljavao utrku - rekao je Ivica Kostelić.

Bio je malo i ljutit na navijače, koji su tijekom njegove druge vožnje počeli paliti baklje.

- Skijanje je sport koncentracije, ne smijete napraviti pogrešku jer suparnici neće imati milosti. Zaista jako cijenim navijače, volim ih, ali baklje ne pomažu - kaže Ivica.

U Zagrebu mu mnogo toga ne pomaže, svi bi htjeli nešto od Ivice, pa se spominje ideja da Ivica dođe na Sljeme na sam dan utrke.

- Ideja ima smisla, ali volim doći u Zagreb ranije i trenirati ovdje, lijepo biti doma. Izolirani smo na Sljemenu, tako da ću i dalje nakon Božića i koji dan prije dolaziti na trening.

Kao i otac Ante, nije bio baš sretan s postavom staze u drugoj vožnji:

- Pa to nije skijanje. Na slalomskoj utrci sam jurio valjda 60 kilometara na sat!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju