Sport

Komentari 3

Slovaci proslavili remi protiv Litve pa ih stigla kazna saveza

Slovaci proslavili remi protiv Litve pa ih stigla kazna saveza

Nakon remija 1-1 s Litvom u kvalifikacijama za SP u Brazilu četiri slovačka igrača izašla su proslaviti. Slavlje zbog tek boda stajalo ih je kazne i gubitka dnevnica

Slovački nogometni reprezentativci Marek Hamšik, Vladimir Weiss, Karim Guede i Miroslav Stoch ostali su uskraćeni za dnevnice do kraja kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo zbog posjeta disko-klubu u Vilniusu.

Slovačka je nastup u kvalifikacijskoj D skupini za Svjetsko prvenstvo započela gostovanjem u Vilniusu kod Litve. Utakmica je završila 1-1, a nakon ogleda su četvorica spomenutih igrača odlučila ''proslaviti osvajanje boda'' odlaskom u disko.

Iako su se za noćni izlazak odlučili nakon utakmice, Slovački nogometni savez ih je kaznio oduzimanjem dnevnica do kraja kvalifikacija, jer je Slovačku četiri dana kasnije očekivala utakmica u Bratislavi protiv Lihtenštajna, u kojoj je pobijedila 2-0, piše La Repubblica.

Inače, Hamšik, Weiss i Stoch bili su u početnoj postavi protiv Lihtenštajna, usprkos kršenju discipline nekoliko dana ranije.

Najčitaniji članci