Obavijesti

Sport

Komentari 4

Slovački izbornik: Hrvate je nemoguće zaustaviti...

Slovački izbornik: Hrvate je nemoguće zaustaviti...
1

Zoltan Heister sanja borbu za 5. mjesto na SP-u u Hrvatskoj, a uoči utakmice s domaćinom isključivo 'prosipa bombone'. Oni će igrati opušteno...

VIDEO

Osječku skupinu Slovaci su završili na trećem mjesto, Svjetsko prvenstvo žele na petom. To je cilj koji više nije tako daleko, nakon pobjede protiv Korejaca u subotu pogotovo.
- Odigrali smo taktički sjajno protiv Korejaca, ta nas je taktika odvela do rezultata - kaže izbornik Slovačke Zoltan Heister pomalo djeleći komplimente samom sebi. A u tome je dobar, u djeljenju komplimenata.
- U nedjelju navečer čeka nas potpuno drugačija utakmica, za Hrvatsku baš i nije tako lako smisliti neku taktiku koja bi ih zaustavila - misli Heister i dodatno pojašnjava zašto tako misli:
- Hrvatska je momčad prepuna jakih individualaca, svaki od njih je u stanju improvizacijom riješiti gotovo svaku situaciju. Zato ih je gotovo nemoguće taktički zaustaviti - kaže Heister. Iskusni trener zbog svega navedenoga nema prevelikih ambicija uoči ogleda s domaćinom prvenstva. Ili samo pokušava 'uljuljati' Hrvate?
- Imamo priliku odigrati opuštenu utakmicu, bez ikakvog pritiska. Za razliku od Hrvatske, koja je pod velikim pritiskom i rezultata i publike. Ali ni to im očito nije problem, čim su dobili svih šest utakmica dosad - govori Heister. Dakle, njegovim igračima je preostalo sam - uživati.
- Upravo tako, večeras ćemo uživati u rukometu. Ipak igramo protiv jedne od najboljih reprezentacija na planeti, igrača koji su bili svjetski i olimpijski prvaci - završio je Heister.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini