Sport

Komentari 20

Stoper od 60 mil. €: Zaslužili smo tu šamarčinu od Hrvatske

Stoper od 60 mil. €: Zaslužili smo tu šamarčinu od Hrvatske

Nismo bili dovoljno agresivni, nismo zatvarali rupe na terenu, a Hrvati su jako moćni, jaki na lopti i strašno opasni. Nismo pokazali ništa i zaslužili smo ovakvu šamarčinu, rekao je Milan Škriniar

Slovaci se još oporavljaju od onoga što im je u petak navečer napravila Hrvatska usred Trnave. Onoga što bi valjalo što šrije zaboraviti, no pitanje je mogu li.

- Hrvatski nogometaši pomeli su naše s terena - opisao je ukratko predstavu Hamšika, Škriniara i društva slovački Cas.

- Hrvati su pokazali svoju kvalitetu i školovali Slovake u Trnavi - bio je naslov kojim Šport sve rekao.

Hrvatsu su moćni

Slovački izbornik i sam je priznao očito, odnosno da je njegova reprezentacija dobro i prošla sa "samo" četiri komada u mreži. Onaj treći, pak, posebno će pamtiti Milan Škriniar, stoper vrijedan 60 milijuna eura kojeg je Bruno Petković učinio smiješnim.

- Nismo bili dovoljno agresivni, nismo zatvarali rupe na terenu, a Hrvati su jako moćni, jaki na lopti i strašno opasni. Nismo pokazali ništa i zaslužili smo ovakvu šamarčinu. Bili smo jako loši i ovo moramo što prije zaboraviti - bili su Škriniarovi dojmovi.

Ipak, ne moraju baš u potpunu depresiju jer šanse za plasman na Europsko prvenstvo i dalje su im dobre. U ponedjeljak im slijedi utakmica protiv Mađarske gdje se mogu bodovno izjednačiti s njom. Treba li uopće reći da će morati bolje nego u Trnavi?

Najčitaniji članci