Obavijesti

Sport

Komentari 44

Slovenci u prijateljskoj uoči Eura pobijedili 'kauboje' u Celju...

Slovenci u prijateljskoj uoči Eura pobijedili 'kauboje' u Celju...

Rukometaši Slovenije u Celju su pobijedili Hrvatsku 33-26. Strijelce oslabljene Hrvatske predvodili su Luka Šebetić i Luka Cindrić sa po pet pogodaka, a triput je mrežu zatresao Ivan Čupić

VIDEO

Hrvatski rukometaši poraženi su od Slovenije 33-26 (17-15) u prvoj pripremnoj utakmici uoči nastupa na Europskom prvenstvu, odigranoj u srijedu u celjskoj dvorani Zlatorog. 

POGLEDAJTE VIDEO: Svadba Davida Mandića

Pokretanje videa...

Svadba Davida Mandića VIDEO

Strijelce oslabljene Hrvatske predvodili su Luka Šebetić i Luka Cindrić sa po pet pogodaka, a triput je mrežu zatresao Ivan Čupić. U slovenskoj reprezentaciji su po sedam golova postigli Blaž Janc i Gašper Marguč, a triput je strijelac bio Jure Dolenec.

Unatoč oslabljenom sastavu, u kojem još nema igrača iz Bundeslige (Duvnjak, Martinović, Brozović, Pešić,...), Hrvatska je doživjela poraz s prevelikom razlikom, do koje je domaća reprezentacija stigla u samoj završnici utakmice iz kontranapada nakon pogrešaka hrvatskih rukometaša.

Nakon relativno izjednačenog prvog poluvremena, u kojem su Slovenci u završnici stvorili dva gola prednosti (17-15) u samoj završnici, domaća reprezentacija je drugi dio otvorila serijom 3-0 i stekla prvu osjetniju prednost (20-15).

Zagreb: Okupljanje hrvatske rukometne reprezentacije

Promjenom obrane i boljom igrom, izabranici Hrvoja Horvata uspjeli su se vratiti u utakmicu i doći na samo jedan gol zaostatka (23-22), kad je uslijedio novi pad koncentracije. Slovenci su od sljedećih devet pogodaka na utakmici postigli njih osam i došli do najvećih osam golova prednosti (31-23).

Hrvatski rukometaši će do početka Europskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj (13. - 30. siječnja) odigrati još dvije pripremne utakmice u sklopu Croatia kupa u Osijeku, 6. siječnja (16.45 sati) protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine, a 8. siječnja (16.45 sati) protiv Rusije.

U prvom krugu EP-a izabranici Hrvoja Horvata smješteni su u skupinu C kojoj je domaćin Szeged, a natjecanje će otvoriti 13. siječnja (20.30 sati) protiv Francuske.

Dva dana poslije (20.30 sati) Hrvatska će igrati protiv Srbije, a 17. siječnja (18 sati) će prvi krug zaključiti dvobojem protiv Ukrajinaca. Po dvije najbolje reprezentacije iz svake od šest skupina izborit će mjesto u drugom krugu grupne faze natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao