Obavijesti

Sport

Komentari 3

Slovenija ostala u igri za Euro, Francuzi još nisu primili gol

Slovenija ostala u igri za Euro, Francuzi još nisu primili gol

Poljska je nakon blamaže protiv Moldavije (2-3), teškom mukom slomila Farske Otoke sa 2-0. Junak susreta bio je Robert Lewandowski postigavši oba gola

VIDEO

Aktualni svjetski doprvaci Francuzi upisali su i petu pobjedu u kvalifikacijama za EURO 2024. godine, porazivši na Parku prinčeva Irsku sa 2-0.

"Tricolori" su upisali i petu pobjedu u skupini B uz razliku pogodaka 11-0 i teško je vjerovati kako u nastavku kvalifikacija mogu ispustiti jedno od prva dva mjesta koja vode na EURO u Njemačkoj.

Euro 2024 Qualifier - Group B - France v Republic of Ireland

Golove u francuskoj pobjedi zabili su Aurelien Tchouameni (19) i Marcus Thuram (48). Slavlje domaćina je moglo biti i uvjerljivije, a najbliže golu bio je Ousmane Dembele koji je u 72. minuti pogodio desnu stativu.

U drugom susretu iz skupine B Nizozemska je u Eindhovenu porazila Grčku sa 3-0, a sve najzanimljivije se dogodilo u prvom poluvremenu u kojem su domaćini zabili sva tri gola. Strijelci su bili Marten De Roon (17), Cody Gakpo (31) i Wout (39).

U skupini E Češka i Albanija su u Pragu odigrale 1-1.

Domaćin je poveo u 57. minuti pogotkom Vaclava Černyja, a izjednačio je Nedim Bajrami u 66. minuti.

Poljska je nakon blamaže protiv Moldavije (2-3), teškom mukom slomila Farske Otoke sa 2-0.

Junak susreta bio je Robert Lewandowski postigavši oba gola. U 71. minuti sudac je dosudio kazneni udarac jer je jedan od igrača Farskih Otoka dodirnuo loptu rukom. Lewandowski, koji je na gol na Nacionalnom stadionu čekao dvije godine, nije pogriješio s jedanaest metara. Golom u 83. minuti samo je potvrdio pobjedu domaćina.

U skupini H Finska, Danska i Slovenija su ostvarile pobjede.

Finska je u Astani pobijedila Kazahstan sa 1-0 načinivši korak bliže plasmanu na europsku smotru. Pogodak odluke zabio je Oliver Antman u 78. minuti.

Danska nije imala problema protiv San Marina ostvarivši pobjedu sa 3-0, a strijelci su bili Pierre-Emile Hojbjerg (26), Joakim Maehle (28) i Jonas Wind (40).

Euro 2024 Qualifier - Group H - Slovenia v Northern Ireland

Slovenija i Sjeverna Irska su odigrale odličnu utakmicu u Ljubljani, a na koncu je domaćin slavio sa 4-2.

Slovenija je povela već u trećoj minuti golom Andraža Šporara, no samo četiri minute kasnije izjednačio je Isaac Price. Međutim, radost gostiju je kratko trajala i Slovenija je do kraja poluvremena zabila još dva gola, a strijelci su bili Petar Stojanović (17) i Benjamin Šeško (42).

Jonny Evans je u 53. minuti smanjio zaostatak, no samo tri minute kasnije Šporar je svojim drugiom golom vratio domaćine do dva gola prednosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

LIVE Bayern - Real Madrid 1-1: Sane zabio u stilu Robbena!
PRATITE PRIJENOS

LIVE Bayern - Real Madrid 1-1: Sane zabio u stilu Robbena!

Liga prvaka, polufinale: S jedne strane šest, s druge 14 naslova prvaka Europe. Sudari Bayerna i Reala odlučit će tko putuje na Wembley 1. lipnja, a hrvatski velemajstor sanja šesti uhati trofej

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna