Sport

Komentari 0

Slučajni prolaznici navijanjem dali su podršku reprezentaciji

Slučajni prolaznici navijanjem dali su podršku reprezentaciji

Na prometnim lokacijama Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita osvanule su govornice na umjetnoj travi uz apel koji poziva građane da pošalju poruku potpore 'vatrenima'

Nesvakidašnja akciju potpore nogometnoj reprezentaciji uoči utakmica u Poljskoj i Ukrajini izazvala je pozornost građana Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita.

Na prometnim lokacijama tih četiriju gradova „osvanule“ su govornice smještene na umjetnoj travi prepoznatljiva crveno-bijelog motiva, uz apel koji poziva građane da pošalju poruku potpore nogometnoj reprezentaciji. Ubrzo su se najodlučniji prolaznici primili megafona i spontano počeli izvikivati poruke potpore domaćoj repki. 

Na govornici na splitskoj Rivi svojom se porukom potpore pridružio i popularni glumac i vjerni navijač domaće reprezentacije Filip Juričić. On je reprezentativcima poručio neka hrabro idu do kraja i da je cijela Hrvatska uz njih. U Zagrebu govornici nisu mogli odoljeti ni popularni Rene Bitorajac i Mario Petreković, čiji je poruka potpore prerasla u pravi mali šou. 

Da bi Marijeva poruka, kao i mnogobrojne druge poruke građana, razveselila i ohrabrila domaću reprezentaciju uoči nogometne borbe u Poljskoj, pobrinulo se Ožujsko pivo, čija je ekipa snimila kratki video s porukama građana. 

Najčitaniji članci