Obavijesti

Sport

Komentari 12

Službeno: Miami je potpisao Raya Allena i Rasharda Lewisa

Službeno: Miami je potpisao Raya Allena i Rasharda Lewisa
1

Aktualni NBA prvak Miami Heat prvog je dana prijelaznog roka doveo dvojicu iskusnih šutera Allena (36) i Lewisa (32). Cilj je dobiti širinu na vanjskim pozicijama

VIDEO

Prvi dan prijelaznog roka u NBA ligi u Miami Heatu su iskoristili za službeno potpisivanje ugovora s dvojicom sjajnih šutera, Rayom Allenom (36) i Rashardom Lewisom (32).

Obojica su košarkaša kao slobodni agenti parafirali ugovore s aktualnim prvacima i na službenom su predstavljanju odmah napomenuli kako će se maksimalno podrediti momčadi.

Ideja Miamija posve je jasna, žele njihovim dovođenjem dobiti širinu i raznovrsnost na vanjskim pozicijama. Kada LeBron James, Dwyane Wade ili Chris Bosh udvajanjem stvore višak prostora, lopta bi trebala doći na vanjske pozicije za otvoren šut.

- Morate udvojiti LeBrona. Morate udvojiti Dwyanea Wadea. Morate udvojiti Chrisa Bosha. A onda morate ostaviti nekoga otvorenim. Stoga moram odšutirati milijun šuteva i bit ću ih spreman pogoditi – pojednostavio je maksimalno Lewis, nekadašnji krilni igrač Seattlea, Orlanda i Washigtona koji je došao u Miami osvojiti naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U fazi sam karijere kada sam igrao 13, 14 godina, bio sam na All-Staru i zaradio sam priličnu količinu novca. Svatko postavlja ciljeve u svojoj karijeri, a moj je, očito, osvajanje NBA naslova – kaže Lewis, peti u poretku aktivnih NBA igrača s najviše pogođenih trica (1690), koji će u prvoj sezoni u Heatu zaraditi "samo" 1.35 milijuna dolara.

Allen, strijelac najvećeg broja trica u NBA povijesti (2718), u prvoj će sezoni u Heatu zaraditi tri milijuna dolara, dvostruko manje nego li su mu nudili Boston Celticsi za ostanak u klubu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...