Obavijesti

Sport

Komentari 318

Smatrali smo da Stevanović ne može braniti dvije tako dobro!

Smatrali smo da Stevanović ne može braniti dvije tako dobro!
5

Igrač utakmice bio je 'Isus'. Osim što je Babić iz nepoznatog razloga sjajnog Stevanovića zamijenio Alilovićem, još je i Španjolce predvodio sjajni Jesus Garcia

VIDEO

Bez energije, bez koncentracije u ključnim trenucima i na kraju - bez finala. Senzacionalna pobjeda protiv Poljske ostavila je velike posljedice, Hrvatska je u polufinalu izgledala ispuhano i nemoćno, a alkemičar Željko Babić nije iskemijao dobitnu formulu.

Teško je i moglo biti drukčije kad mu je osnovni sastojak bio prilično nelogičan. U najmanju ruku. Bez obzira na sjajno izdanje protiv Poljske dva dana ranije, Ivan Stevanović je sjedio na klupi. Utakmicu je, naime, na golu počeo Mirko Alilović. I opet ništa, što je najviše naljutilo - Alilovića.

- Nisam relevantan ništa govoriti nakon ovoga. Ništa mi ne ide onako kako želim, igram svim srcem za Hrvatsku, ali ne znam u čemu je problem. Jednostavno ne pomažem suigračima dovoljno i najviše mi je žao zbog njih - očajan je bio Alilović, koji je za kraj izgovorio i jednu znakovitu rečenicu:

- Ne znam što će biti dalje...

A mnogi nisu znali ni što se upravo dogodilo.

- Iskreno, nemam pojma kako smo uspjeli od 13-10 doći na 14-18. Znam samo da mi je puna kapa poraza u polufinalima - rekao je Domagoj Duvnjak.

Naš najbolji igrač je u trenucima dok se utakmica lomila, kad je Hrvatska bila nadomak “rudarskog” preokreta, s puno oranja i kopanja, bio na klupi. Igrao je samo obranu.

- To je odluka izbornika i nema se tu što dodati. Ja sam ovdje da igram koliko se od mene traži, ako je to dvije minute, onda dvije minute. Uostalom, Karačić je bio sjajan - pohvalio je suigrača Duvnjak.

Ali, nažalost, nije baš bilo tako. Ne samo Karačić, nitko nije bio sjajan ove večeri. Ni izbornik Babić nije bio u idealnoj formi.

- Nedostajalo nam je energije, i kad smo bili blizu bilo je očito da smo umorni, da su noge teške - govorio je izbornik, koji je imao neobično objašnjenje odluke da protiv Poljske odličnog Stevanovića ostavi na klupi na početku.

- Bila je pretpostavka da će teško Stevanović dobro braniti dvije utakmice zaredom - kazao je Babić i ostao živ. 

Bila mu je to daleko najlošija odluka na cijelom turniru. Alilović je u prvom poluvremenu zaustavio tek tri šuta, Španjolci su već bili na +4 kad je Stevanović stao na gol.

A ni Isus ne može biti uz nas dvije utakmice zaredom. Ovoga puta bio je Španjolac, i to doslovce. Naime, igrač utakmice sa šest golova bio je - Jesus Garcia...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 318
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...