Obavijesti

Sport

Komentari 67

Snalažljivost Kramarića i sjajan trk Perišića: Pogledajte prikaz gola koji je Hrvatskoj dao nadu

Snalažljivost Kramarića i sjajan trk Perišića: Pogledajte prikaz gola koji je Hrvatskoj dao nadu

Ivan je 29. gol za reprezentaciju, kojim se izjednačio s Eduardom, zabio s 18 metara udaljenosti, a lopta je išla 79 kilometara na sat. Izbjegao je zamku zaleđa i zavaljao beka Coufala

VIDEO

Tek što je krenulo drugo poluvrijeme utakmice Hrvatske i Češke u Glasgowu, "vatreni" su izjednačili i poništili gol Patrika Schicka s kraja prvog poluvremena.

Andrej Kramarić bio je snalažljiv na centru nakon jednog faula u korist Hrvatske odigravši sjajnu dubinsku loptu na lijevu stranu za Ivana Perišića, koji je zavaljao češkog beka Vladimira Coufala i desnom nogom pogodio suprotni kut.

Analiza gola u 3D-u otkriva kako je Perišić izbjegao zaleđe i sjajno osjetio slobodan prostor. Pucao je 18 metara iskosa, a lopta je išla 79 kilometara na sat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Perišićev gol Češkoj VIDEO

Perišić se ovim golom izjednačio na trećem mjestu vječne ljestvice strijelaca Hrvatske s 29 golova, koliko ima i Eduardo. Mario Mandžukić na drugom je mjestu s 33 gola, a Davor Šuker ima 45.

Ivan je jedini hrvatski nogometaš koji je zabio na četiri velika natjecanja, i to u nizu. Od Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu preko Eura 2016. u Francuskoj, Mundijala u Rusiji 2018. i ovogodišnjeg Eura. To su ponovili i Belgijac Romelu Lukaku i Portugalac Cristiano Ronaldo.

Remi ostavlja Hrvatsku u igri uoči zadnjeg kola u utorak od 21 sat. Pobjeda nas gotovo sigurno vodi u drugi krug, ali za drugo mjesto morali bismo dočekati i poraz Češke od Engleske i prestići je po gol-razlici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener