Obavijesti

Sport

Komentari 6

Snima se dokumentarac o Ćiri: On je istinska legenda i broj 1

Snima se dokumentarac o Ćiri: On je istinska legenda i broj 1

Ovaj serijal će zagrepsti ispod površine i odmaknuti se od svakodnevnog načina obrađivanja sportskih tema, a moći će se gledati na Sportskoj televiziji, rekla je Škorić za Večernji list

VIDEO

O legendarnom treneru Miroslavu Ćiri Blaževiću (87) snimit će se još jedan dokumentarni film, ali ovoga puta u režiji Irene Škorić (41). 

Pokretanje videa...

Dinamo u pogon pustio tramvaj s motivima iz 1982., a Ćiro nam rekao: 'Još uvijek dobijam ponude' VIDEO

Autorica i redateljica dokumentarnog serijala "Legende hrvatskog sporta: najuspješniji hrvatski sportaši i treneri – nepoznato o poznatima" film o Ćiri razrađuje već pet godina, a upravo će prva epizoda biti posvećena bivšem hrvatskom izborniku koji je hrvatsku reprezentaciju vodio do brončane medalje na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. 

- Ovaj serijal će zagrepsti ispod površine i odmaknuti se od svakodnevnog načina obrađivanja sportskih tema, tj. uvriježenih priča o poznatim sportašima, a moći će se gledati na Sportskoj televiziji - rekla je za Večernji list Irena Škorić. 

Autorica dokumentarca pročitala je brojnu literaturu o bivšem hrvatskom izborniku, ali priznaje da je najviše saznala ispred zagrebačkog kafića 'Charlie' koji se nalazi u Gajevoj ulici. 

- Ondje Ćiro svakodnevno dokazuje da je prava "raja", spremno sasluša svakog obožavatelja i slika se s njim. Nedavno je jedan cijeli razred prolazio s učiteljicom, i zaista, kada su prepoznali Ćiru, nastao je pravi show. Nakon što je učiteljica zamolila Ćiru za zajedničku razrednu fotografiju, svako je dijete poslije toga poželjelo imati i svoj selfie s Ćirom, tako da je fotografiranje potrajalo... A Ćiro je strpljivo uživao- rekla je Irena koja smatra da će dokumentarac biti zanimljiv i strancima, a u pripremi je i igrani film o Ćiri. 

Zagreb: Miroslav Blažević popio piće u kafiću Charlie koji slavi 48. rođendan

- Snimili smo i članove njegove najuže obitelji. Naposljetku, ovaj film namjerava otkriti Ćirine životne mudrosti, filozofiju života i savjete. Naše snimanje se poklopilo i s Ćirinim pisanjem njegovih prisjećanja na Dinamovu šampionsku '82.g, što će objaviti najvjerojatnije u suradnji s Dinamom.Cilj našega serijala koji počinje s Ćirom jest promocija hrvatskoga sporta i upoznavanje šire javnosti sa životom u sportu i za sport, pri čemu je Ćiro broj 1, istinska legenda. O njemu smo saznali puno novoga i do sada nepoznatoga, ali to sada neću otkrivati i kako bi premijera filma koja se planira ujesen, bljesnula u punome sjaju - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe