Obavijesti

Sport

Komentari 51

Real pobjegao Barci na plus 4, Luka sve bliže novom naslovu

Real pobjegao Barci na plus 4, Luka sve bliže novom naslovu
3

Sastav Zinedinea Zidanea želi okončati pitanje tko će biti prvak Španjolske - oni ili Barca - a protiv Getafea su iskoristili priliku da barem budu malo sigurniji, ali tek golom Ramosa iz penala pred sam kraj

VIDEO

Real Madrid je imao priliku da preko Getafea Barceloni pobjegne na četiri boda razlike. No 'los blancosi' su se na Stadionu 'Alfredo Di Stefano' do samog finiša mučili kako bi probiti Getafe. To im je pošlo za rukom tek u 79. minuti i to iz penala, a strijelac je bio Sergio Ramos.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:26

Mathías Olivera je faulirao Daniela Carvajala u kaznenom prostoru, a sudac je pokazao na bijelu točku. Sergio Ramos je to pretvorio u gol svojom desnicom u desnu donju stranu gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Luka Modrić je odigrao 63' minute za madridski sastav. 

Katalonci su ispustili šest bodova u posljednje tri utakmice protiv Seville, Celte Vigo i Atletico Madrida. S druge strane, Madriđani su pobijedili u svih pet posljednjih utakmica i tako preokrenuli utrku za naslov na svoju stranu. Samo su Eibar i Real Sociedad  zabili Realu u posljednjih pet utakmica, a u ostalim su Madriđani sačuvali mrežu netaknutom. 

U ovoj su utakmici madridski mediji najavljivali i Modrićev povratak budući da je prošlu utakmicu propustio zbog kartona. 

La Liga Santander - Real Madrid v Getafe
Real ima šansu za plus četiri: Atletico uzeo bod Barceloni...
Real ima šansu za plus četiri: Atletico uzeo bod Barceloni...

Real Sociedad slavio

Nogometaši Real Sociedada preokretom u drugom poluvremenu stigli su do pobjede 2-1 (0-1) nad Espanyolom koji je tako napravio još jedan korak prema drugoligaškom društvu, nakon što je 33 godine proveo u Primeri.

Diego Lopez je doveo Espanyol u vodstvo u 10. minuti pogotkom glavom s ruba peterca. Gosti su vodili do 56. minute, kad je Willian Jose izjednačio na asistenciju Oyarzabala. Isti je igrač bio dodavač i u 84. minuti, kad je Isak donio pobjedu Real Sociedadu.

Kako je Pjanić govorio: Zaljubio sam se u Real, htio bih tamo ići
Kako je Pjanić govorio: Zaljubio sam se u Real, htio bih tamo ići

Osasuna je stigla do 11. prvenstvene pobjede trijumfom 2-0 na gostovanju u Eibaru, a oba pogotka postigao je Ruben Garcia. U 6. minuti je pogodio iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora, a u 74. minuti je sjajno pratio akciju te na asistenciju Cardone sa desetak metara svladao domaćeg vratara Dmitrovića.

Real Sociedad se pobjedom zadržao na sedmom mjestu, koje vodi u kvalifikacije Europske lige, a Espanyol je sa 24 boda na dnu. Pet kola prije kraja momčad iz Barcelone zaostaje 10 bodova za spasonosnom 17. pozicijom. Osasuna je na 11. mjestu sa 44 boda, a Eibar je sa 35 bodova na 16. poziciji, šest bodova iznad zone ispadanja.

Leo Messi, 700 golova! Genij za sva vremena, nogomet iz snova
Leo Messi, 700 golova! Genij za sva vremena, nogomet iz snova

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu