Sport

Komentari 6

Šok na Poljudu! Ozlijedio se Hamza, nema ga do proljeća...

Šok na Poljudu! Ozlijedio se Hamza, nema ga do proljeća...

Veliki je to udarac za Zorana Vulića, koji je u Barryju vidio zanimljivog igrača koji može kreirati napade iz dubine, a s druge strane brzinom i tehnikom može biti "filte"r ispred stopera...

Hajdukov veznjak Hamza Barry teže je ozlijedio desno koljeno i Zoran Vulić neće moći računati na njega sve do proljeća. Tijekom treninga, Gambijac je dobio udarac u koljeno, nastradali su križni ligamenti, no na svu sreću pregled je pokazao kako nije ništa puklo i neće biti potreban operativni zahvat.

Barry će morati pauzirati 6 tjedana, nakon čega ce se priključiti treninzima, no posve sigurno je da neće zaigrati za "Bile" do kraja jesenskog dijela sezone.

Veliki je to udarac za Zorana Vulića, koji je u Barryju vidio zanimljivog igrača koji može kreirati napade iz dubine, a s druge strane brzinom i tehnikom može biti "filter" ispred stopera. Sad su mu se poremetili planovi i ostao je bez njega, ali morat će pronaći neko novo rješenje. 

Hajduk u narednim kolima očekuju teške utakmice, između ostalog susreti protiv Lokomotive, Rijeke i Šibenika, a Vuliću dodatnu glavobolju stvara činjenica da će igrati pred praznim Poljudom. Splićani su zbog incidenata na utakmici protiv Dinama kažnjeni s četiri utakmice igranja pred praznim tribinama.

Najčitaniji članci