Obavijesti

Sport

Komentari 7

Šok u Britaniji! U studiju se srušio bivši engleski izbornik

Šok u Britaniji! U studiju se srušio bivši engleski izbornik
2

Glenn Hoddle trebao je sudjelovati u emisiji kao stručni komentator, a sve je otkazano nakon što mu je pozlilo. Što je najžalosnije, tragedija se dogodila na njegov 61. rođendan, a Glenn je odmah prevezen u bolnicu

VIDEO

Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Glenn Hoddle završio je u bolnici nakon što se srušio u studiju u emisiji televizije BT sport. Tragedija se dogodila na njegov 61. rođendan, a Hoddle je odmah prevezen u bolnicu.

Bivši izbornik "tri lava" trebao je gostovati kao stručni komentator, odjednom mu je pozlilo, a emisija je otkazana. 

- Bio je ozbiljno bolestan jutros u studiju. Svi smo mi uz tebe Glenn, šaljemo ti puno ljubavi i snage, želimo da se što prije oporaviš - rekao je poznati novinar BT televizije i njegov kolega Jack Humphrey, koji je tu vijest prvi i objavio.

Engleski mediji pišu kako je Hoddle u jako teškom stanju i da je ozbiljno bolestan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nesretni Hoddle je na današnji dan proslavljao svoj 61. rođendan, a mnoge poznate sportaše i klubove je šokirala ta vijest.

Gary Lineker također je uputio molitve Glennu Hoddleu, a vijest o njegovom kolabiranju ga je ostavila bez teksta..

- Jako uznemirujuće vijesti. Glenn Hoddle se srušio u studiju BT-a. Naše misli su uz Glenna i njegovu obitelj, drži se - objavio je Gary Lineker.

Podršku legendarnom Glennu pružio je nogometni klub Chelsea, kojeg je Hoddle trenirao od 1993-1996 i West Ham

Hoddle je igračku karijeru na poziciji veznjaka započeo u u Tottenhamu 1975, a tamo je u budućim godinama postao legenda kluba. Proveo je 12 godina, a skupio je 377 nastupa i 88 golova. Sljedeće destinacije bili su mu Monaco te Swindon i Chelsea, gdje je djelovao kao trener-igrač.

Igračku karijeru je konačno završio 1995., a onda je godinu poslije sjeo na klupu engleske nogometne reprezentacije na kojoj je proveo tri godine, a ostao je poznat po sukobu s legendarnim Paulom Gascoigneom kojeg je izbacio iz sastava. 

Glenn je nakon stresnog posla na klupi "tri lava" odlučio predahnuti, a onda je redom vodio Southampton, Tottenham i Wolverhampton, u kojem je 2006. godine i službeno završio svoju trenersku karijeru. Poslije toga se okrenuo televiziji i poslu stručnog komentatora, a danas ga je nažalost zadesila tragedija.

Hoddle je ranije u subotu odradio gostovanje na Saturday Morning Sav uz Robbieja Savagea, Paula Incea, Stevea Sidwella i Harryja Redknappa, a pozlilo mu je prije emisije Sport Score.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.