Sport

Komentari 6

Šok u Ciboni, čelnik Mornara: 'Dovest ćemo Lovru Gnjidića!'

Šok u Ciboni, čelnik Mornara: 'Dovest ćemo Lovru Gnjidića!'

On ima važeći ugovor i to je jedino mjerodavno. Za njega se, istina, zanimaju inozemni klubovi, ali na njega računamo, rekao je prije mjesec dana sportski direktor Cibone Rozić, ali sad se dogodio obrat

Šokantne vijesti stižu iz Bara u Crnoj Gori gdje je predsjednik tamošnjeg Mornara za klupske stranice potvrdio kako dovodi jednog od najvećih hrvatskih košarkaških talenata, Lovru Gnjidića.

Već se ranije spominjalo kako bi Gnjidić iz Cibone mogao otići u Mornar, no tad su iz kluba to demantirali.

- On ima važeći ugovor i to je jedino mjerodavno. Za njega se, istina, zanimaju inozemni klubovi, ali na njega računamo i sljedeće sezone - rekao nam je prije mjesec dana sportski direktor Marin Rozić, a i trener Vladimir Jovanović rekao je kako se Gnjidića u sastavu očekuje i sljedeće sezone.

Ipak, prije nekoliko dana predsjednik Mornara Đorđije Pavićević rekao je kako planiraju dovesti jednog od najvećih talenata u regiji, a sada je potvrdio da se radi o Gnjidiću.

- Dovest ćemo jednog od najvećih talenata regije Lovru Gnjidića, a naš je zadatak da ga u dogledno vrijeme dovedemo na razinu koja mu se prognozira, a to je ona NBA igrača.

Najčitaniji članci