Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šok u Italiji: Sportski direktor Fiorentine pretrpio srčani udar, odgodili utakmicu s Atalantom!

Šok u Italiji: Sportski direktor Fiorentine pretrpio srčani udar, odgodili utakmicu s Atalantom!

Barone je hitno prevezen helikopterom u bolnicu San Raffaele u Milanu, a stožer Fiorentine, očito u šoku, zatražio je i ishodio od Saveza odgodu utakmice za neki drugi termin

VIDEO

Utakmica 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Atalante i Fiorentine odgođena je nakon što je generalni direktor "Viola" Joe Barone hitno prevezen u bolnicu. Talijanski mediji navode kako je situacija vrlo ozbiljna, a strahuje se da je Barone imao srčani udar tijekom sastanka klubova nekoliko sati prije početka utakmice u Bergamu.

Barone je hitno prevezen helikopterom u bolnicu San Raffaele u Milanu, a stožer Fiorentine, očito u šoku, zatražio je i ishodio od Saveza odgodu utakmice za neki drugi termin.

"Obavještavamo vas da je utakmica Atalanta - Fiorentina, zakazana za danas, 17. ožujka 2024. s početkom u 18 sati, odgođena za kasniji datum," i službeno je potvrdilo vodstvo lige.

Barone je rođen u Italiji, ali je odrastao u Sjedinjenim Državama i desna je ruka predsjednika Fiorentine Rocca Commissa, koji je preuzeo dužnost u studenom 2019. Prije samo nekoliko dana bila je godišnjica smrti kapetana Fiorentine Davidea Astorija, čije je srce prestalo kucati dok je spavao u klupskom hotelu uoči utakmice Serie A protiv Udinesea početkom ožujka 2018.

Milan se vratio na drugo mjesto

Milan je na gostovanju pobijedio Veronu sa 3-1 vrativši se na drugo mjesto koje je svega nekoliko sati držao Juventus koji je u prvom nedjeljnom susretu odigrao 0-0 protiv Genoe. Milan je poveo u 44. minuti golom Thea Hernandeza, a u 50. minuti Christian Pulišić je udvostručio prednost "Rossonera".

Tijanni Noslin je u 64. minuti vratio nadu Veroni, no sve dvojbe je otklonio Samuel Chukwueze pogodivši u 79. minuti za 3-1. Milan se ovom pobjedom vratio na drugu poziciju sa 62 boda, tri više od Juventusa koji je u prvom susretu odigrao 0-0 protiv Genoe.

Juve je u sudačkoj nadoknadi ostao bez svog najboljeg strijelca Dušana Vlahovića koji je zaradio crveni karton. Hrvatski nogometaš Milan Badelj je igrao do 85. minute za Genou. U nedjelju se još sastaju Roma - Sassuolo i Inter - Napoli.

Inter vodi sa 75 bodova, Milan ima 62 Juventus 59, a Bologna 54 boda. Verona je na 15. poziciji sa 26 bodova. Atalanta je šesta u talijanskom prvenstvu sa 47 bodova, a Fiorentina osma sa 43 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti