Obavijesti

Sport

Komentari 6

Šok u Parizu: Pronađen mrtav bivši igrač Rudeša i PSG-a!

Šok u Parizu: Pronađen mrtav bivši igrač Rudeša i PSG-a!
1

U Parizu je pronađeno beživotno tijelo mladog nogometaša Jordana Diakiesea. Imao je tek 24 godine, a hrvatskoj je javnosti poznat kao bivši igrač Rudeša. Član hrvatskog drugoligaša bio je u sezoni 2018./19.

VIDEO

Smrt bivšeg mladog francuskog reprezentativca Jordana Diakiesea (24) šokirala je Pariz. Radi se o igraču lokalnog amaterskog kluba AS Furiani Agliani. Diakiese se u domovinu vratio prošle godine, nakon epizode u hrvatskom drugoligašu Rudešu.

U Hrvatsku je došao s velikim ambicijama, ali nastupio je samo u prijateljskim utakmicama. Slovio je kao veliki talent, prošao čak i akademiju moćnog PSG-a, ali ovaj je desni bek negdje zapeo u razvoju. 

U francuskom niželigašu za koji je Diakiese igrao nemaju riječi, šokirani su ovom tragedijom. Jordana su na službenom Twitter kanalu opisali kao "srdačnog mladića". 

Diakiese je skupio tri nastupa za francusku U-20 reprezentaciju. Bio je dio talentiranog vala francuskih nogometaša koji su predvodili Thomas Lemar, Presnel Kimpembe...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Devastirani smo. Tvoja druga obitelj će uvijek biti uz tebe. Počivaj u miru, Jordane", napisali su iz AS Furiani Aglianija. 

Priopćenjem na Twitteru oglasio se i PSG. Ljudi zaduženi za društvene mreže u francuskom prvaku Jordanu su napisali veliku posvetu uz sliku iz dana dok je ovaj bek nastupao za Parižane.

Uzrok smrti još nije poznat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...