Obavijesti

Sport

Komentari 36

Tragedija u Širokom! Preminuo je mladi golman Krešo Bandić

Tragedija u Širokom! Preminuo je mladi golman Krešo Bandić
1

Krešimir Bandić je ponikao u omladinskoj školi Zrinjskog iz Mostara, a prošle je godine potpisao za Široki Brijeg gdje je bio u statusu drugog golmana. Ove sezone je nastupio u tri ligaške utakmice....

VIDEO

Užasne vijesti iz Širokog Brijega!

Mladi golman Krešimir Bandić (23) iznenada je preminuo u Mostaru. 

- U šoku smo i nevjerici. Ne možemo doći k sebi - rekao nam je tajnik Širokog Brijega Dragan Soldo.

Kako saznajemo, pokušali su ga reanimirati na Cumu, bolničkom centru u Mostaru, ali nažalost mu nije bilo spasa. U klubu su duboko potreseni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- [DRAGI PRIJATELJU, POČIVAJ U MIRU BOŽJEM!] S velikom tugom i boli potvrđujemo iznenadnu smrt našeg dragog suigrača, prijatelja i kolege Krešimira Bandića i upućujemo najdublju sućut njegovoj obitelji, suigračima i prijateljima. Njegov neosporni vratarski talent, vedri duh i pozitivno raspoloženje koje je unosio među suigrače i prave ljudske kvalitete koje su ga krasile neizmjerno će nam nedostajati u danima koji slijede.Dragi prijatelju, dragi Keta, počivaj u miru Božjem!!! - piše na službenoj stranici kluba.

[DRAGI PRIJATELJU, POČIVAJ U MIRU BOŽJEM!] S velikom tugom i boli potvrđujemo iznenadnu smrt našeg dragog suigrača,...

Objavljuje NK Široki BrijegUtorak, 5. ožujka 2019.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😆😆

Objavu dijeli Kresimirbandic (@kresimirbandic)

Krešimir Bandić je ponikao u omladinskoj školi Zrinjskog iz Mostara, a prošle je godine potpisao za Široki Brijeg gdje je bio u statusu drugog golmana. Ove sezone je nastupio u tri ligaške utakmice.

- Prije sat vremena ta je vijest odjeknula Hercegovinom. Bio je kod prijatelja i navodno je umro od srčanog udara. Bio je s nama i na pripremama u Turskoj i operirao je već prije rame. Trebao je ovih dana ići na terapije u Zagreb - kažu iz kluba.

- Bio je najveći pozitivac u svlačionici. Jučer smo normalno odradili trening, bio je veseo. Iznenadilo nas je što ga danas nije bilo na treningu. Šokirala nas je vijest o njegovoj smrti - rekao nam je izvor iz kluba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😉

Objavu dijeli Kresimirbandic (@kresimirbandic)

 

Četvrti igrač koji je preminuo

Ovo je već četvrta tragedija koja je pogodila Široki Brijeg tijekom povijesti. Kamp kluba se preko 10 godina zove kamp Musa/Karačić u spomen na mlade nogometaše koji su preminuli.

Istu sudbinu doživio je 2007. godine junior kluba Ivan Karačić koji je preminuo od srčanog udara u 19. godini života. Mladi nogometaš se odjednom srušio na treningu. Bolničari su ga pokušali reanimirati, ali mu nažalost nije bilo pomoći.

Sedam godina prije nastradao je mladi nogometaš Josip Musa kojeg je udario grom na treningu iz vedra neba. Preminuo je od posljedica udara. Junior kluba Stojan Gagro poginuo je u prometnoj nesreći 2010. godine. Automobil, kojim je on upravljao, zabio se u brdo i prevrnuo. Mladić je preminuo. Igrao je u omladinskom pogonu Širokog.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio