Obavijesti

Sport

Komentari 39

Šok uoči Wolfsbergera: Još su četiri igrača Dinama pozitivna!

Šok uoči Wolfsbergera: Još su četiri igrača Dinama pozitivna!

Još je dan do utakmice protiv Wolfsbergera, a vijesti nisu nimalo dobre. Jučer je bio pozitivan jedan igrač, a danas su pozitivna još četvorica. Imena ne možemo objaviti, ali Dinamo će biti jako oslabljen u četvrtak

VIDEO

Jučerašnji je dan u Maksimiru bez ikakve sumnje bio jako napet. Nadali su se možda kako će rezultate obaveznog Uefinog testiranja saznati u utorak navečer, ali ipak su ih saznali u srijedu ujutro.

Pokretanje videa...

00:43

Jučer smo doznali kako su pozitivni trener Zoran Mamić i jedan igrač, a jutros je stigla informacija kako su još četiri nogometaša pozitivna na virus. Imena im ne možemo objaviti zbog zaštite osobnih podataka, ali jasno je kako će "modri" u utakmicu protiv Wolfsbergera ući jako oslabljeni.

Ukupno su devetorica igrača s liste za Uefine utakmice dan uoči 3. kola Europske lige pozitivna na korona virus, a ima i još pozitvnih članova stručnog stožera. 

Kevin Theophile-Catherine je i ranije otpao, zbog problema s ramenom. Vjerojatno je odlazak u Rusiju kriv za nove zaraze u Dinamu. Doznajemo kako u hotelu nitko od osoblja baš i nije nosio maske, niti u liftu, a ni u ostalim dijelovima hotela. Dinamo je prije CSKA imao jednog zaraženog igrača, a sad ih ima još petoricu.

Zaražena su i dva fizioterapeuta i jedan ekonom, a od utorka znamo i da je zaražen još jedan član stručnog stožera. U srijedu je bio zaražen još jedan. Dinamo je u Rusiju uzeo vrijedan bod, ali je korona zbog te utakmice očito "pokosila" našeg prvaka.

Dinamo je za svaki slučaj na B listu u utorak prijavio nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Julardžija, Krizmanić, Jurišić, Jelenić,   su se našli na tom popisu. 

- Nastavno na službeno testiranje uoči UEFA utakmice, GNK Dinamo obavještava javnost kako je kod petorice igrača prve momčadi ustanovljena prisutnost virusa COVID-19 te oni neće moći nastupiti u utakmici 3. kola Europa lige protiv austrijskog Wolfsbergera. S ovom četvoricom, GNK Dinamo ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće nastupiti na utakmici zbog COVID-19 virusa. Nadalje, pozitivnim su se pokazali nalazi testiranja kod nekoliko članova stručnog stožera te će utakmicu s klupe voditi Alen Peternac - objavio je Dinamo na službenim stranicama.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani