Obavijesti

Sport

Komentari 495

Šokantna odluka: N. Jelavić oprostio se od reprezentacije

Šokantna odluka: N. Jelavić oprostio se od reprezentacije
2

Po dolasku u Vukovar Nikica Jelavić obavijestio je izbornika Niku Kovača kako više ne namjerava nastupati za reprezentaciju. Rekao je kako je nezadovoljan statusom

VIDEO

Nikica Jelavić (29) više ne želi nastupati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju!

Odmah nakon pobjede u Sofiji reprezentacija je otputovala u Vukovar, gdje će biti smještena do utakmice s Azerbajdžanom. A po dolasku u hotel Lav jedan od iskusnijih reprezentativaca Nikica Jelavić neugodno je iznenadio izbornika Kovača kada ga je obavijestio da je nezadovoljan statusom te kako odmah napušta reprezentaciju.

- Priznajem da me Nikica iznenadio. Žao mi je zbog ovakvog raspleta, no prihvaćam njegovu odluku. Hvala mu za sve što je dao hrvatskoj reprezentaciji. Mogu mu samo poželjeti sve najbolje u životu, pa tako i u nastavku klupske karijere - rekao je izbornik Kovač.

Nikica se tako odmah uputio u svoj Hull City. Za hrvatsku je nogometnu reprezentaciju odigrao 36 utakmica te zabio šest golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zašto se misli da sam Nikicu zapostavio? Ta teza ne stoji. Zašto nije ušao? Bio sam ga pripremio za ulazak u igru, no četvrti sudac kazao mi je kako bi zbog te izmjene utakmica mogla biti produljena još minutu-dvije pa nisam želio riskirati. To je jedini razlog - dodao je Niko za Večernji list.

Ovo je samo još jedan u nizu otkaza izborniku Niki Kovaču nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu što je jasan pokazatelj da doista nešto opasno ne štima u nacionalnoj vrsti. Prije Jelavića od reprezentacije su se uz grube riječi oprostili Eduardo da Silva i Ognjen Vukojević te uz nešto manje gorčine iskusni Stipe Pletikosa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 495
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu