Obavijesti

Sport

Komentari 18

Soldića čeka paklen meč! Brani titulu protiv 'noćne more'...

Soldića čeka paklen meč! Brani titulu protiv 'noćne more'...
1

Marius Žaromskis bit će novi protivnik Robertu Soldiću u borbi za titulu u velter kategoriji. Litavcu će ovo biti prvi nastup za KSW, ali odmah je dobio priliku za naslov...

VIDEO

Roberta Soldića (25) trebali smo gledati na KSW-u u Areni Zagreb krajem prošle godine, ali nažalost, do njegove borbe nije došlo. Posljednji okršaj imao je u rujnu u Londonu protiv Michala Pietrzaka, a sada ga u ožujku čeka novi pokušaj obrane naslova. 

Pokretanje videa...

04:05

Jedna od najvećih zvijezda KSW-a borit će se protiv Litavca Mariusa Žaromskisa (39) 21. ožujka u poljskom Lodzu na priredbi KSW 53. Težak zalogaj dobio je naš borac, a u to se da uvjeriti nakon što malo zavirite u životopis njegova protivnika. Aktivan je još od 2006. godine, borio se u Bellatoru, Dreamu, Strikeforceu, a sada će se po prvi put u karijeri boriti i u KSW-u i to odmah za naslov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marius Zaromskis (@marius_zaromskis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marius Zaromskis (@marius_zaromskis)

Litavca zovu 'noćna mora', Odradio je ukupno 31 borbu, dobio 21 meč i izgubio devet puta. Posljednji put borio se u Vilniusu protiv Danilčenka kojeg je dobio nokautom, a tijekom karijere imao je mečeve i s Nickom Diazom od kojeg je izgubio, a dobivao je Sakurabu, Taleba, Sakuraija. Najveći uspjeh karijeri mu je titula u velteru 2009. godine u promociji Dream. Najpoznatiji je po ubojitom high kicku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marius Zaromskis (@marius_zaromskis)

Nakon teških mečeva protiv Du Plessisa, Robertu će ovo biti možda i najteži protivnik u karijeri. Naslov u velteru osvojio je u prosincu 2017. godine nakon što je dobio Borysa Mankowskog, ali titulu je odmah izgubio u listopadu 2018. kada ga je dobio neugodni Dricus Du Plessis. Na revanš je čekao samo dva mjeseca i onda pobjedom vratio titulu u svoje ruke. Jedini put ju je branio protiv Kaszubowskog u svibnju prošle godine, a tada ga je dobio sjajnim nokautom u prvoj rundi. 

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

Soldić do sad u karijeri ima 20 mečeva, 17 pobjeda i tri poraza. U KSW-u je od 2017. godine i u kratkom vremenu postao je najveća zvijezda promocije, a Poljaci su ga zavoljeli kao da je njihov.

I u Lodzu će ga sigurno dočekati fantastična atmosfera. Riječ je o zemlji u kojoj Roberto beskompromisno nosi status zvijezde, a na krilima tih navijača jurit će po drugu obranu naslova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu