Obavijesti

Sport

Komentari 12

Son Heung Min u karanteni: Ne smije se približiti suigračima...

Son Heung Min u karanteni: Ne smije se približiti suigračima...
1

Ovi savjeti stigli su od Vlade. Ne želim ništa komentirati, ja ne znam ništa o tome. Ja sam samo dobio savjet, a klub slijedi ono što im je rečeno. Sona nećemo vidjeti neko vrijeme, rekao je Jose Mourinho...

VIDEO

Preko dvije tisuće zaraženih korona virusom je u Južnoj Koreji, a tamo je neko vrijeme proveo i nogometaš Tottenhama Son Heung Min (27) koji se u četvrtak iz Seula vratio u London, ali klub ga je odmah prepustio zdravstvenim institucijama koje su ga stavile u karantenu od dva tjedna. 

Pokretanje videa...

video vijesti 27 02 20 01:16

Sjajni napadač je prije nekoliko tjedana ozlijedio ruku na utakmici protiv Aston Ville, a operaciju je odradio u matičnoj domovini, odakle se i vratio u četvrtak. Odmah su ga 'preuzeli' zdravstveni stručnjaci i naložili mu da dva tjedna mora provesti u kućnoj karanteni. Također, mora izbjegavati klupski kamp kao i fizički kontakt s ostalim igračima. 

- Ovi savjeti stigli su od Vlade. Ne želim ništa komentirati, ja ne znam ništa o tome. Ja sam samo dobio savjet, a klub slijedi ono što mu je rečeno. Son će morati slijediti protokole i nećemo ga vidjeti neko vrijeme - rekao je trener Spursa Jose Mourinho.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Premier League - Tottenham Hotspur v Burnley

Ubrzo je dobio pitanje gdje će Son Heung Min provoditi vrijeme, ali Special One nije upoznat s pojedinostima.

- Gdje će biti? Ne znam ništa, znam samo da moramo poštovati neke sigurnosne protokole.

Prema pisanju engleskih medija, Son će biti podvrgnut testiranjima kako bi se utvrdilo je li zaražen korona virusom. Ako je nalaz negativan, provest će dva tjedna u karanteni, a ako je pozitivan, bit će podvrgnut liječenju.

Englezi su toliko oprezni oko virusa da je sigurnost na vrlo visokoj razini. Svi novinari koji će prisustvovati na presicama morat će potpisati posebne dokumente kojima potvrđuju da nisu bili u azijskim zemljama u protekla dva mjeseca. 

2018 Asian Games - Soccer Football

A Newcastle je to sve podignuo na level više. Oni su zabranili svojim igračima da se rukuju jedni s drugima pa tako i s protivničkim igračima.

Do sad je u svijetu zaražen samo jedan nogometaš, a riječ je o Nigerijcu Kingu Udohu, bivšem igraču Juventusa i aktualnom nogometašu trećeligaša Siene. 

U Italiji je najviše zaraženih što se tiče Europe, taj broj popeo se preko 300, a Vlada je sukladno tome odgodila nekoliko utakmica 25. kola Serie A, a pet utakmica 26. kola igrat će se bez gledatelja, uključujući najveći talijanski derbi Juventus - Inter.

U Velikoj Britaniji je do sad zaraženo 19 osoba, a ako se korona virus nastavi širiti, engleski nogometni savez će ozbiljno razmisliti o prekidu engleskog prvenstva. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...