Sopić i Jakirović nasmijavali jedan drugoga uoči finala Kupa | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 1

Sopić i Jakirović nasmijavali jedan drugoga uoči finala Kupa

Sopić i Jakirović nasmijavali jedan drugoga uoči finala Kupa

Dinamo je pobijedio Rijeku na Rujevici 3-0 i osvojio Kup. Vatreno je bilo na terenu, a treneri i igrači su se družili i ugodno razgovarali uoči utakmice

VIDEO

Nogometaši Rijeke i Dinama bili su u prilično dobrom raspoloženju prije same utakmice. Rujevica se počela puniti više od sat vremena prije same utakmice, a tom su trenutku na teren izašli i igrači obje momčadi. Zanimljivo, u nešto poduljem razgovoru na centru su se našli Željko Sopić i Sergej Jakirović, njima se brzo pridružio i komentator MaxSporta Samir Toplak.

Bili su u sjajnom raspoloženju, jako dugo su razgovarali i smijali se. Njih dvojica su u sjajnim odnosima, a i prije tjedan dana su tijekom utakmice međusobno komunicirali. 

-  Najvažnije je da se držimo fair-playa. Svatko vidi situaciju na svoj način, ali kad si s nekim prijateljem, naravno je da sve komentiraš. To što smo mi sad na suprotnim stranama, to nema nikakve veze - rekao je Sopić nakon prvog finala, a Jakirović je rekao:

- Željko i ja se jako dobro poznajemo, igrali smo skupa, igrali smo i mali nogomet, dosta smo trofeja osvojili. Nema tu zle krvi, ima malo podbadanja, ali sve je to u dobroj atmosferi.

U dobrom raspoloženju bili su Marko Pjaca i Marko Rog, dva velika prijatelja smijali su se na sredini igrališta, do njih je stigao još jedan bivši "Talijan" Mirko Marić. Marca Pašalića smo vidjeli u razgovoru s njegovim "Njemcem" Gabrielom Vidovićem, zajedničkih su tema imali i igrači iz hrvatske U-21 reprezentacije Mauro Perković, Petar Sučić i Veldin Hodža.

U Rijeci su tijekom cijelog dana i velike mjere osiguranja, očito kako su se u HNS-u ozbiljno potrudili kako bi sve funkcioniralo kako treba. Policijske snage su predstavnike Bad Blue Boysa dočekali na Grobniku odakle su navijači Dinama (njih točno 412) posebnim autobusima stigli na Rujevicu. Nogometaši Dinama i Rijeke drugu utakmicu finala Kupa dočekali su u dobrom ozračju, a na kraju su 'modri' slavili 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner