Obavijesti

Sport

Komentari 27

Sorry, Kiki, može fotka? Matić slikao svoje sinove s Ronaldom

Sorry, Kiki, može fotka? Matić slikao svoje sinove s Ronaldom
1

Nasmijani ih je Ronaldo pozdravio, dao im peticu, a otac Nemanja, ha, što će, preuzeo je ulogu fotografa i ovjekovječio trenutak. Matićev stariji sin, štoviše, dobio je još bolji poklon. Ronaldov dres

Nakon što je primila pet golova u Ukrajini, Srbiji je u Beogradu četiri zabio Portugal i udaljio je još malo od plasmana na Europsko prvenstvo.

- Čistog obraza napustili smo teren, a Portugal je zasluženo pobijedio. Iskoristio je svoja najjača oružja, a to su bila individualna kvaliteta, brzina i tehnika. Možda da nismo primili četvrti gol, možda bismo mi postigli treći. Razlika u kvaliteti vidjela se na terenu - rekao je nakon poraza jedan od najiskusnijih Nemanja Matić.

Iako je to bila tužna večer za domaćine na Marakani, nije baš za sve. Recimo, nije za Matićeve sinove. Njih je dvojicu nakon utakmice igrač Manchester Uniteda doveo do Cristiana Ronalda i zamolio ga za fotografiju s klincima.

Nasmijani ih je Ronaldo pozdravio, dao im peticu, a otac Nemanja, ha, što će, preuzeo je ulogu fotografa i ovjekovječio trenutak.

Matićev stariji sin, štoviše, dobio je još bolji poklon. Ronaldov dres. Jest da je u njemu zabio jedan od četiri gola. Ali kao da je to baš tako važno, zar ne?