Obavijesti

Sport

Komentari 5

SP u Kolumbiji je pred vratima, a najbolji klinci uopće ne igraju

SP u Kolumbiji je pred vratima, a najbolji klinci uopće ne igraju
6

Andrej Kramarić je na klupi, Šime Vrsaljko ozlijeđen, a Matej Delač ne brani. Igrači Ivice Grnje uoči SP-a u Kolumbiji ne igraju previše, ali njega to baš ne brine previše

VIDEO

Nakon 12 godina Hrvatska će u srpnju opet imati mladu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.

- Na lanjskom EP-u bili smo u polufinalu, namučili smo i Španjolce i Francuze, a budemo li na SP-u u Kolumbiji imali malo sreće, možemo napraviti dobar rezultat - uvjeren je Ivica Grnja, izbornik hrvatske reprezentacije U-20.

No tri mjeseca prije odlaska u Kolumbiju njegovi klinci malo igraju. A to je velik problem, bez obzira što se Grnja pokušava utješiti.

- Da, dio ih ne igra dovoljno, ali često smo bili i u lošijim situacijama. Kramarić i Andrijašević malo igraju, Delač ne brani za Vitesse, Pamić ne igra u Freiburgu... No nisam siguran da je u drugim reprezentacijama situacija puno bolja - kaže Ivica Grnja.

Malo prilika dobiva i Tičinović, sve manje Ademi, Ozobić u Spartaku igra za drugu momčad... A najbolji, Šime Vrsaljko, u “autu” je zbog ozljede.

- Više od toga brine me što se termin SP-a poklapa s kvalifikacijama za Europu. Dinamu bismo trebali uzeti Vrsaljka i Ademija, a Hajduku možda čak i šest igrača. Prema Fifinim pravilima, svi moraju pustiti igrače, no ne želim se svađati s pola lige. Vjerujem da ćemo naći kompromis. Svakome bi trebalo biti u interesu da mu igrač bude na SP-u - kaže Grnja i dodaje: 

- Zbog situacije u našem nogometu malo se vodi računa o reprezentaciji koja ide u Kolumbiju, a opet svi imaju očekivanja. Nažalost, moji igrači prebačeni su u U-21 reprezentaciju, a važno je da svi budu zajedno.

Delač i dalje o Chelseaju sanja

Matej je iz Londona otišao na posudbu u Vitesse, no brani za rezervnu momčad. I sigurno ne može biti u osobitoj formi, što je velik hendikep.

Zvijezda EP-a u klubu na klupi

Filip Ozobić bio je među deset najboljih igrača EP-a, ali u moskovskom Spartaku nema dovoljno prostora. Također igra za rezerve.

Šime bi igrao, ali je ozlijeđen

Jedini seniorski reprezentativac iz ove generacije muči se s trbušnim zidom i nije se naigrao ovog proljeća. A ključna je figura ove momčadi.

U Bundesligi će se tek dokazati

Iz Karlovca je ljetos Zvonko Pamić otišao u Freiburg, no u prvoj sezoni ima jako malo minuta na raspolaganju. Grnji je izuzetno važan.

Tić ne može do šanse uz Anasa

Kako god igrao, u Hajduku je Anas Sharbini u prvih 11. Nažalost za Grnju, konkurent mu je Mario Tičinović, velika uzdanica repke...

Kramarić umalo otišao u Zvezdu

U Dinamu su u prednosti Bećiraj, Sylvestr i društvo, Vaha baš ne “šmeka” Andreja. Njegov otac se buni, govori se i o odlasku u Beograd. A velika je Grnjina uzdanica...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom