Obavijesti

Sport

Komentari 1

Špaco: Strinić ne pruža što očekujemo, precijenjen je...

Špaco: Strinić ne pruža što očekujemo, precijenjen je...
1

Strinić ne daje koliko bi mogao. Ne znam zbog čega. Nešto se u njemu događa, možda je u pitanju neki psihološki problem, kaže Poklepović

VIDEO


Žalosti me poraz u Vinkovcima, prvenstveno zato jer nismo igrali dobro. Spremali smo se pobijediti Cibaliju, bez obzira na poteškoće koje su nas mučile i zato je naša žalost i veća, osvrnuo se na poraz u Vinkovcima trener Hajduka Stanko Poklepović, čiju momčad sutra očekuje Kup ogled s Istrom u Poljudu.


- Istra i njen trener Zoran Vulić zaslužuju pažnju i respekt, sigurno da će Vulić željeti napraviti 'nešto više', a mi ne smijemo dozvoliti da se dogodi neko iznenađenje.


Pogled na prvenstvenu ljestvicu otkriva kako je najveći rival, Dinamo, odmakao za četiri boda. Poklepovića to posebno ne zabrinjava.


- Toj činjenici prilazim kao svaki drugi čitatelj. Tih četiri boda niti što otkrivaju, niti što skrivaju.


Zato ga zabrinjava slaba igra njegove momčadi.


- Teško mi to pada, ali to je pitanje za jednu širu analizu, ne za press konferenciju. Nisu to metri, kilogrami ili stupnjevi pa da se može na brzinu egzaktno izmjeriti i reći. Vidjet ćemo što će donijeti nastavak natjecanja. Najavio sam predsjedniku da ću mu do 20. prosinca u pisanoj formi napraviti potpunu analizu učinka svakog pojedinca, te selekciju i plan za budućnost.


Kad su u pitanju pojačanja, Poklepović je za igrače iz 'vlastitog dvorišta'.


- Tek ako nemamo svoje, može se kupovati. I to one igrače čije transfere klub financijski može realizirati. Nećemo sad od predsjednika tražiti da nam kupi Messija.


Premda nerado govori o pojedincima, Poklepović se osvrnuo na formu Hajdukova reprezentativca Ivana Strinića.


- On ne daje koliko bi mogao. Ne znam koji je razlog, možda je u pitanju trener, struka, možda on osobno ili nešto četvrto. Mi to nismo kadri procijeniti, no čini mi se kako problem nije u stručnom vodstvu već u njemu. Nešto se u njemu događa, a mi nismo kadri proniknuti što, možda je u pitanju neki psihološki problem, neka blokada – kaže Poklepović, koji je, potpuno neočekivano, na pitanje je li Strinić precijenjen igrač, odgovorio pozitivno.


- Rekao bih da da jer ne pruža ono što se od njega očekuje. On je investicija, vrijednost koja je na tržištu cijenjena i na nama je kao na upraviteljima da vodimo računa da se ona ne izgubi. Strinić je postao reprezentativac svojim iskazivanjem nogometne igre. Ako to sad ne iskazuje, znači da se nešto s njim događa. A što se događa ja ne bih htio posebno razgovarati i nagađati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače