Obavijesti

Sport

Komentari 25

Spahića su pustili iz bolnice: Dolazi kući u svoj Dubrovnik

Spahića su pustili iz bolnice: Dolazi kući u svoj Dubrovnik
1

BiH nogometaš Emir Spahić imao je tešku prometnu nesreću krajem kolovoza ove godine se ozlijedio na suvozačevom sjedalu u prevrtanju terenca kod sela Ključ. Sada je napustio bolnicu u Sarajevu...

Nakon teške prometne nesreće i 24 dana provedena na liječenju, bivši BiH reprezentativac Emir Spahić (39) pušten je iz bolnice.

On je protekle dane proveo u Kliničkom bolničkom centru u Sarajevu, a u prometnoj nesreći pretrpio je ozljede grudnog koša, zdjelice i bubrega. Imao je višestruki prijelom zdjelice, a odmah nakon nesreće je i operiran te se osjećao stabilno. Iako su neki mediji pisali da je Emiru otkazao bubreg zbog tromboze, to je njegova obitelj ubrzo demantirala.

Liječnici su nakon 24 dana odlučili kako bivši igrač Bayera može napustiti bolnicu, a kako piše Dnevni avaz, liječenje će nastaviti u Dubrovniku u svojoj kući.

Podsjetimo, Emir Spahić, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći. Spahić se ozlijedio na suvozačevom sjedalu u prevrtanju terenca kod sela Ključ, kod Gackoga.  Nakon smještanja u intenzivnoj jedinici bolnice u Trebinju, helikopterom je prebačen u Sarajevo gdje je i operiran.

Prema pisanju portala Klix.ba, nesreća se dogodila na sporednom putu, a Spahić je navodno bio u lovu. Naime, Emir kod mjesta kod kojeg je doživio nesreću i gdje ima obiteljsko imanje. Nakon umirovljenja živi u rodnom gradu - Dubrovniku za čiji je malonogometni klub Square i zaigrao u doigravanju prvenstva za prvaka Hrvatske, a tamo će u konačnici i nastaviti liječenje.

Emir Spahić za reprezentaciju BiH skupio je 94 nastupa, bio član nacionalne vrste na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu.

U igračkoj karijeri nastupao je za Čelik, GOŠK Dubrovnik, Zagreb, ruski Šinik Jaroslav, Torpedo i Lokomotiv Moskvu, Montpellier, Sevillu, Anži Mahačkalu, Bayer Leverkusen i HSV. Umirovio se 2017. godine.