Obavijesti

Sport

Komentari 47

Španjolci kritiziraju Dalića: On troši Modrića i ne misli na Real

Španjolci kritiziraju Dalića: On troši Modrića i ne misli na Real
3

Hrvat je ove sezone odigrao više minuta za reprezentaciju nego za klub, a Dalić će ga jedva oporavljenog zvati i na utakmicu s Walesom na kojoj mu je dovoljan samo bod, žale se Španjolci

VIDEO

Što god Luka Modrić (34) napravi, je vijest. Zapravo, čak i kad ne napravi ama baš ništa nego ga izbornik njegove zemlje, naravno, pozove u reprezentaciju. Kao što bi to, kad bi samo mogao, napravio doslovno svaki drugi izbornik na svijetu.

Pokretanje videa...

03:55

Problem je, iz španjolskog rakursa, što je njima Real važniji od svega, a posebno od bilo koje reprezentacije ako u pitanju nije Španjolska.

Prije tjedan dana obznanjeno je kako se Luka oporavio od ozljede koju je u dresu Vatrenih doživio na gostovanju kod Walesa 13. listopada te da će biti spreman igrati za Hrvatsku 16. studenoga u Rijeci protiv Slovačke u presudnoj utakmici kvalifikacija za Euro 2020. (dovoljan nam je bod).

I 'kraljevski' dio Španjolske diže se 'na zadnje noge'. Broje se ovosezonske minute odigrane za Real i za Hrvatsku, velike se brige brinu zbog sudbine najvećeg i najmoćnijeg kluba u povijesti nogometa, kluba kojem ove sezone baš i ne ide kako bi htio.

- Hrvatska zove Modrića u Rijeku i prije nego što je, nakon oporavka, uopće zaigrao za Real. Zlatko Dalić će ga uzeti u reprezentaciju premda igraju kod kuće, premda im je protivnik Slovačka, a dovoljan im je bod da osiguraju Euro - piše El Español strepeći nad nezaštićenim Realom.

Modrić se oporavio od ozljede i igrat će protiv Slovaka u Rijeci
Modrić se oporavio od ozljede i igrat će protiv Slovaka u Rijeci

- Zovu ga iako je zbog ozljede koju je pretrpio igrajući za Hrvatsku propustio Realove utakmice sa Levanteom, PSG-om, Sevillom i Osasunom, ne bi igrao ni sa Barcelonom da El Clasico nije odgođen, a na istoj toj utakmici na kojoj se ozlijedio Modrić ozlijedio se i Bale pa nije mogao za Real igrati sa Mallorcom i Galatasarayem - 'nariče' kolega s madridskog portala najavljujući da se Luku ipak očekuje u srijedu navečer (21:15) u Madridu protiv Leganésa (11. kolo Primere).

Posebno 'potresna' je konstatacija da je Modrić ove sezone za Hrvatsku odigrao 335, a za Real 248 minuta. Nude nam iz Španjolske i primjer na koji se trebamo ugledati: Kolumbija nije inzistirala na pozivu Jamesu Rodriguezu (28) nego ga pustila da se priprema u Realovoj bazi Valdebebas pod nadzorom Zinedinea Zidanea (47).

A zbog Hrvata, piše El Español, u Madridu moraju stiskati palčeve da im se Modrić iz Rijeke i Opatije vrati zdrav i spreman za Realove utakmice sa R.Sociedadom i "ključnu utakmicu Lige prvaka sa PSG-om"...

Evo, krenula nam je suza na oko od Realove nezaštićenosti i nemoći, što ne mogu zaustaviti igrača da igra službenu utakmicu za svoju domovinu. Igrača koji je rekao da će za Hrvatsku igrati dok god ga se u reprezentaciju bude zvalo. I koji je za Real u sedam godina odigrao - 308 utakmica.

Pokretanje videa...

02:17

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu