Obavijesti

Sport

Komentari 14

Španjolci već misle na Hrvate: Ramosa muči prijatelj Modrić...

Španjolci već misle na Hrvate: Ramosa muči prijatelj Modrić...
1

U skupini još imamo i mojeg prijatelja Luku Modrića i njegovu Hrvatsku, koja će nam biti jako težak rival, kaže Sergio Ramos uoči utakmice protiv Češke (15.00)

VIDEO

Iker Casillas trebao se pojaviti pred novinarima, ali Španjolci su ga odlučili zaštititi. Nisu htjeli isprovocirati zaključak da se ne vjeruje Davidu de Gei, koji se i dalje bori sa seks-skandalom.

- Svi mu vjerujemo, svi smo uz njega. On je tih, ali cijela ta priča neće utjecati na nas - branio je i Sergio Ramos golmana optuženog da je suigračima ugovarao susrete s prostitutkama.

To je ujedno bila jedina izjava oko De Gee, Španjolci jednostavno ne žele trošiti riječi na teme za tabloide. Umjesto toga, Ramos se posvetio odgovorima na to vjeruje li u novu obranu naslova prvaka.

- ‘Vjera’ nije dobar termin, ali to je naša ambicija. No kad vidite sve protivnike, Njemačku, Francusku, Englesku... A u skupini još imamo i mojeg prijatelja Luku Modrića i njegovu Hrvatsku, koja će nam biti jako težak rival. Možemo obećati samo da ćemo dati sve od sebe - kaže Ramos.

Prvi ispit za prvake iz 2008. i 2012. godine bit će Češka (15.00 sati).

O njihovim treninzima malo se zna, Pavel Vrba zatvorio je vrata, pa se ne zna koliko istine ima u nagađanjima da će Česi zaigrati bez ijednog napadača.

- Ne znam ništa o tome, morat ćete pitati trenera - gotovo od slova do slova ponovili su bek Theodor Gebre Selassie i veznjak Daniel Kolar.

Česi očito šutnjom traže zlato.

Baka Slišković: Belgija i Italija će remizirati

Goalov kolumnist Baka Slišković pogodio je šest od sedam parova dosad!

Stoga, pogledajte što savjetuje...
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna