Obavijesti

Sport

Komentari 5

Spartak stigao u Zagreb: "Imamo puno problema"

Spartak stigao u Zagreb: "Imamo puno problema"
1

Stipe Pletikosa, golman Dinamova protivnika u 3. kolu Lige Uefe, sletio je sa svojom momčadi na Pleso, pa progovorio o brojnim ozljedama u ekipi

VIDEO

Točno u podne avion s igračima i vodstvom Spartaka dotakli su pistu Zračne luke Pleso. Prije samo koji dan Spartak je u zadnjem kolu prvenstva izgubio na svom igralištu od zenita i ostao bez plasmana u Kup Uefe iduće sezone. Zato igrači Spartaka nisu najboljeg raspoloženja, što vrijedi i za jedno poznato lice. Stipe Pletikosa jaka je karika ruske momčadi.
- Sezona nam je bila ispod očekivanja, završili smo kao osmi u prvenstvu i u klubu očekuju da Kup Uefe bude melem - rekao je naš reprezentativni golman. Svjestan je i Plete da je utakmica u Maksimiru izuzetno važna, kako za Dinamo, tako i za njegov klub.
- Kod nas svi izuzetno respektiraju Dinamo i vlada mišljenje da su šanse podjednake. Znamo da nas očekuju pune tribine i da će biti teško, no došli smo po pobjedu - optimistično najavljuje golman koji je neke od svojih najboljih utakmica u karijeri odigrao upravo na Maksimiru. Često je dolazio s Hajdukom koji je na papiru kvalitetom zaostajao za Dinamom. Ovoga puta to neće biti slučaj, no Spartak u Maksimiru neće biti u najboljem mogućem sastavu.
- Imamo mi puno problema. Doputovali smo s puno mladih, bez nekoliko ključnih igrača. Ozlijeđeni su nam naš najbolji strijelac Welliton, pa još i Dzjuba, Bistrov, Mozart... - otkrio je Pletikosa.
Dinamo je samo tri dana prije 'utakmice desetljeća' promijenio trenera. Umjesto Branka Ivankovića na klupi je sada Marijan Vlak.
- Znam da su promijenili trenera, ali ne bih to komentirao. Kažem, imamo mi dovoljno svojim problema - rekao je Stipe i dodao:
- Nismo još analizirali njihovu igru s trenerom, učinit ćemo to večeras.
Kup Uefe je jedina preostala Spartakova 'slamka spasa', ali raspored im ne ide na ruku. I zato im je pobjeda protiv Dinama - imperativ.
- Da, došli smo pobijediti. Nakon Maksimira čeka nas još utakmica protiv Tottenhama, a u tom ćemo dvoboju puno teže nešto napraviti - završio je Pletikosa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju