Obavijesti

Sport

Komentari 10

Spas za Roga na pomolu? Jurić čini sve da ga dovede u Torino

Spas za Roga na pomolu? Jurić čini sve da ga dovede u Torino

Jurić bi ga rado doveo pošto su se Josip Brekalo i Marko Pjaca vratili Wolfsburgu, odnosno Juventusu s posudba. A upravo bi povratak u elitni razred talijanskog nogometa mogao biti prava odluka

VIDEO

Iako se proteklih dana pojavila informacija da bi povremeni hrvatski reprezentativac Marko Rog (26) mogao pojačati Hajduk, puno se toga mora poklopiti kako bi se taj transfer i dogodio. Ni na Poljudu dolazak Roga nije u prvom planu prvenstveno zbog visoke odštete pa je najizvjesnije da će, ukoliko odluči napustiti Cagliari, bivši nogometaš Dinama i Splita karijeru nastaviti u Serie A.

POGLEDAJTE VIDEO: Momačka Marka Pjace

Pokretanje videa...

Momačka Marka Pjace 01:04

Cagliari je prošle sezone ispao iz lige, a Rog s talijanskim drugoligašem ima ugovor još dvije godine. U zadnje vrijeme trenira odvojeno od ostatka momčadi i sve je izglednije da će napustiti Sardiniju. I upravo je sada pravi trenutak za povratak u Serie A.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
italian soccer Serie A match - Cagliari Calcio vs Hellas Verona FC

Želja je našeg Ivana Jurića koji uspješno kormilari Torinom. Jurić bi ga rado doveo pošto su se Josip Brekalo i Marko Pjaca vratili Wolfsburgu, odnosno Juventusu s posudba s tim da će mu jedan od prioriteta biti i popuniti rupu u obrani koju je ostavio Bremer transferom u 'staru damu'. Odšteta je iznosila 40 milijuna eura.

italian soccer Serie A match - Torino FC vs SSC Napoli

Prema pisanju talijanskih medija, Jurić je i nazvao Roga kako bi ga uvjerio da će imati potrebnu minutažu i kako je Torino pravo rješenje za sve njegove nedaće nastale ozljedama.

I, ruku na srce, bila bi to dobra opcija hrvatskom veznjaku. Torino je ozbiljan klub duge povijesti, sedmerostruki prvak Italije i momčad koja ima glavu i rep. Na čelu je talijanski biznismen Urbano Cairo koji zadnjih desetak godina drži Torino uglavnom u gornjem domu Serie A.

Jedino je pitanje hoće li 'bikovi' i kada početi dovoditi pojačanja ove sezone. Jer klub ne samo da je napustio Bremer već je ugovor istekao i najboljem napadaču Andrei Belottiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...