Obavijesti

Sport

Komentari 134

Užas u Sl. Brodu: Na utakmici Marsonije preminuo nogometaš

Užas u Sl. Brodu: Na utakmici Marsonije preminuo nogometaš
7

GLEDATELJI U SUZAMA U Slavonskom Brodu na utakmici Marsonije i Slavonije srušio se domaći igrač Bruno Boban (25) kojem je pozlilo nakon što ga je pogodila lopta u prsa. Tragedija se dogodila u sedmoj minuti

VIDEO

Na utakmici 3. HNL Istok između Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu domaći igrač Bruno Boban (25) srušio se na teren i preminuo nakon što mu je pozlilo, potvrdio nam je igrač Marsonije Hrvoje Mišić.

- Sve se dogodilo u sedmoj minuti, bio je između dva igrača nakon čega je pao na travnjak. Liječnici su odmah zvali Hitnu, pokušavali su ga reanimirati, ali nije bilo pomoći. Svi smo u šoku, cijela svlačionica plače. Liječnici su rekli kako mu je pukla srčana aorta - dodao je Mišić.

Boban, igrač Marsonije iz Slavonskog Broda koji je u klub došao iz požeške Slavonije, srušio se na trenu u sedmoj minuti utakmice nakon što su domaći poveli 1-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

VIDEO

Tragedija za vrijeme utakmice između NK Marsonia i NK Slavonija na terenu je umro igrač. Više na bit.ly/2pFAEu3 Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on Saturday, March 24, 2018

Prije nego se srušio, prema riječima gledatelja, protivnički igrač pogodio ga je loptom, a sudac nije zaustavio igru. Mladi igrač nedugo nakon toga pao je na teren. Prvi su mu pritrčali u pomoć njegovi suigrači i liječnik s klupe, a vrlo brzo došla je i Hitna pomoć. 

Punih 40 minuta odvijala se prava drama na travnjaku. Nažalost, liječnici se nisu mogli izboriti za njegov život. Neslužbeno doznajemo da je njegov pad na terenu promatrao njegov šogor, golman Slavije.

Nitko iz vodstva klubova još nije spreman dati bilo kakvu izjavu. Policija obavlja očevid, a izuzeta je i videosnimka koju su snimili djelatnici lokalne televizije. Točan uzrok smrti utvrdit će obdukcija.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića