Obavijesti

Sport

Komentari 16

Spektakl na Šalati: Oprostio se Franja, Boysi rasplakali Shalu

Spektakl na Šalati: Oprostio se Franja, Boysi rasplakali Shalu
17

Ovo nisam nikada doživio. Nije me bilo jako dugo, stvarno nisam mogao ni sanjati ovakav prijem. Hvala BBB-ima i Futsal Dinamu, srce mi je puno večeras, rekao je Shala nakon nevjerojatnog prijema navijača Dinama

VIDEO

U velikom danu za zagrebački mali nogomet tisuće navijača na Šalati je pripredilo spektakularan oproštaj od aktivnog igranja Antonija Franje te dirljiv doček za legendu Dinama - Kujtima Shalu. Uz to, na Trofeju Dinamo saznali smo i tko je najbolja momčad u gradu.

No, stvari nisu počele idealno, jaka kiša natopila je teren te je bilo upitno može li se na njemu uopće igrati.

Međutim, zajedničkim naporima volontera Futsal Dinama i igrača, teren je osposobljen za igru i sve je moglo početi. Međutim, zajedničkim naporima volontera Futsal Dinama i igrača, teren je osposobljen za igru i sve je moglo početi. Najprije smo gledali završnicu Trofeja Dinamo. U reprizi finala ovogodišnje Kutije Šibica, u utakmici za treće mjesto suočili su se Pizzeria Stari Zagreb i Cvjetno Poliklinika Milojević. Za razliku od “Kutije”, oslabljena Pizzeria Zagreb nije mogla parirati svojem suparniku koji je slavio rezultatom 1-2. U velikom finalu, gledali smo okršaj Caffe bara Dobermann i MNK Kustošije. Na kraju je Caffe bar Dobermann slavio s uvjerljivih 3-0 protiv ekipe koja je osvojila sve neutralne.

A za kraj večeri ostavljen je pravi spektakl. Legendarni Antonio Franja odigrao je sa svojim prijateljima utakmicu protiv Futsal Dinama za oproštaj od velike malonogometne, ali i velikonogometne karijere. Za “Franjine prijatelje” su osim slavnog “cenera” Futsal Dinama nastupali i Dario Šimić, Tomislav Šokota, Igor Bišćan, Silvio Marić, Goran Vlaović, Igor Cvitanović, Ivica Olić, Josip Bulat, Sergej Jakirović, Hrvoje Štrok, Jerko Leko, Tomislav Dujmović, Igor Cvitanović, Eddy Bosnar, Hrvoje Čale, Josip Palić, Ivan Tomečak, Igor Baričević, Branko Hucika te Johnny Šulentić. Rezultat je na kraju bio potpuno nebitan, ali su “Franjini prijatelji” pobijedili 6-4.

Iznenađenje večeri je bilo pojavljivanje Kujtima Shale, koji se sa suzama u očima približio tribini i zahvalio Bad Blue Boysima koji su ga pozdravili gromoglasnom pjesmom te proučio:

- Ovo nisam nikada doživio. Nije me bilo jako dugo, stvarno nisam mogao ni sanjati ovakav prijem. Hvala BBB-ima i Futsal Dinamu, srce mi je puno večeras.

I junak večeri, Franja, oprostio se od vjernih navijača.

- Shrvan sam. Ne mogu vam opisati emocije koje su momentalno u meni. Hvala navijačima na svemu. Čak i kad sam bio mali, kad smo svi u nekom svojem filmu, nisam ovakvo nešto ni sanjao. Shrvan sam, ali ponosan, hvala na svemu - rekla je legenda velikog i malog nogometa na rubu suza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja