Sport

Komentari 5

Spektakl u najavi: Soldić se u pulskoj Areni bori za novi pojas?

Spektakl u najavi: Soldić se u pulskoj Areni bori za novi pojas?

S tom bih borbom, tobom i Mamedom, mogao napuniti stadion. Možda iduće godine u igri i zaista bude stadion, ali ne u Poljskoj, već u tvojoj zemlji, rekao je čelnik KSW-a Martin Lewandowski

Roberto Soldić (25) brutalno je prije nekoliko dana nokautirao poljskog veterana Michala Materlu u debiju u srednjoj kategoriji. Zanimalo je poljske novinare s kim će sljedeće u oktogon, a RoboCop je znakovito poručio: 'Znate već'.

Jasno, mislio je KSW-ov prvak velter kategorije na Mameda Khalidova, poljskog borca koji drži pojas u srednjoj kategoriji. Da bi do te borbe moglo i doći potvrdio je čelnik poljske MMA organizacije Martin Lewandowski. Čak se razmišlja da se meč održi u pulskoj Areni.

Pogledajte video: Trening Roberta Soldića

- S tom bih borbom, tobom i Mamedom, mogao napuniti stadion. Možda iduće godine u igri i zaista bude stadion, ali ne u Poljskoj, već u tvojoj zemlji. Razmišljamo o Puli. Radit ću na tome i možda se borba dogodi na stadionu. Vrijeme mora biti dobro - otkrio je vlasnik KSW-a, a Soldić je dodao da je za tu priču već čuo od svog menadžera Ivana Dijakovića.

KSW je već bio 2019. u Areni Zagreb pred 12 tisuća navijača, željeli su doći i ove godine, ali ispriječila se korona. Čeka se povoljnija epidemiološka situacija, a onda je Pula zasigurno jedna od opcija. Soldić se prošle godine nije mogao boriti u KSW-u u Zagrebu zbog ozljede šake.

Najčitaniji članci