Obavijesti

Sport

Komentari 30

Spektakl u Splitu: I Modrić bi mogao zaigrati 'Četiri kafića'!

Spektakl u Splitu: I Modrić bi mogao zaigrati 'Četiri kafića'!
1

Malonogometni turnir igra se 26. prosinca na Gripama, a Gordan Boljat iz Tropica je najavio da je momčad u pregovorima s najboljim igračem svijeta i kapetanom Hrvatske - Lukom Modrićem

VIDEO

Izbornik Zlatko Dalić je potvrdio svoj dolazak, a u ozbiljnim smo pregovorima s Lukom Modrićem i Nikom Kranjčarom, koje želimo vidjeti na 17. izdanju humanitarnog malonogometnog turnira ''Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović'', koji se po tradiciji odigrava 26. prosinca - otkrio nam je jedan od organizatora turnira Damir Karaman i dodao:

- Svake godine sve je teže organizirati turnir i dovesti vrhunske igrače. Ne samo radi njihovih privatnih obaveza, nego i zbog toga jer su lige poput talijanske i španjolske produžile kalendar i na taj termin. 

Bez obzira na igrače koji se pojave na turniru, on će zauvijek imati kultni status, ne samo u Splitu, nego i šire, a i ove godine finale će biti izravno prenošeno u programu HTV-a, kao i dokumentarni film ''Mali balun – veliki ljudi'' koji govori o samim početcima turnira. 

Danas je ravnatelj Centra Mir iz Rudina, u čiju korist je do sada uplaćeno preko 3 milijuna kuna donacija s turnira, gospodin Boško Rozga izvukao parove, pa će se tako od 16:00 sati sastati Tennis i Camel, od 17:00 Kauri i Tropic, a nakon revijalne utakmice curica iz ŽNK Marjan, finale će započeti u 18:00 sati. 

Momčadi su pune zvijezda

Iako su pregovori oko angažmana igrača još uvijek u tijeku, potvrđeno je kako će za Camel nastupiti Ivica Mornar, Ivan Klasnić, Tomislav Erceg, Josip Elez, Mario Stanić, Stipe Pletikosa..., a s klupe će ih voditi Igor Tudor i Hari Vukas.

Boje Kaurija branit će Božidar Radošević, Matej Delač, Ante Erceg, Nikola Pokrivač, Petar Bosančić..., a trener je Armando Marenci.

Na klupi Tennisa sjedi Robert Jarni, a igraju Igor Musa, Stanko Bubalo, Ivan Lendrić, Boris Rapaić, Mijo Caktaš, Josip Juranović, Ante Roguljić..., dok će za branitelje naslova Tropic, koje s klupe vodi izbornik Zlatko Dalić, zaigrati Marko Livaja, Marin Tomasov, Marino Biliškov, Toma Bašić... 

- U nekoliko prethodnih godina pokušavali smo dovesti Luku Modrića, ali obaveze mu nisu dopuštale, ove godine smo stvarno odmakli najdalje s pregovorima i nadamo se da će Luka doći na Gripe - kazao je suvlasnik Tropica Gordan Boljat i dodao kako je njegov partner Marko Bralić – Keto u svakodnevnom kontaktu s Modrićem. 

Hajdukovcima poziv tek nakon derbija s Dinamom

Damir Karaman pozvao je ljude da napune dvoranu na Gripama i kupljenim ulaznicama pomognu humanitarni karakter turnira te otkrio kako će pozivi nekolicini mladih igrača Hajduka biti upućeni tek nakon subotnjeg ogleda s Dinamom u Maksimiru, jer im nisu željeli remetiti koncentraciju prije derbija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...