Obavijesti

Sport

Komentari 0

Spektakularna nedjelja: U Seriji A 3,5 gola u prosjeku

Spektakularna nedjelja: U Seriji A 3,5 gola u prosjeku
1

Čak 24 pogotka, odnosno tri i pol po utakmici, preokreti Intera, Rome i posebno Lazija... Sve je to nedjelja u Seriji A, a veliki derbi još nije odigran

VIDEO

U 16. kolu Serie A nogometaši Intera su očito olako shvatili posljednju momčad lige Chievo. Kada su poveli 2-0 pomislili su da je utakmica gotova i to im se skoro osvetilo.
Golovima Pellissiera i Bentivoglioa, Chievo je desetak minuta prije kraja uspio poravnati rezultat, no onda je stvari u svoje ruke preuzeo najbolji igrač milanskog sastava Zlatan Ibrahimović i dvama pogocima u završnici ogleda postavio konačnih 4-2.
Još veću dramu vidjeli su gledatelji na olimpijskom stadionu u Rimu gdje je Cagliari 15 minuta prije kraja vodio 2-1, a na kraju ostao praznih ruku. Prvo je Perrotta izjednačio u 77. minuti, da bi crnogorski napadač Mirko Vučinić golom u 90. minuti susreta ipak donio Romi tri boda.
Udinese je bio na pragu osvajanja tri boda na svom stadionu nakon pet prvenstvenih poraza, no niti vodstvo od 3-0 nije im bilo dostatno protiv Lazija. Gosti su u razmaku od 59. do 84. minute zabili tri gola i osvojili bod.
Lagane domaće pobjede u 16. kolu upisali su Fiorentina protiv Catanije, te Palermo protiv Siene. U oba slučaja rezultat je bio 2-0, kao i u Reggini, s tom razlikom što su u tom dvoboju slavili gosti iz Genoe. Sampdoria je ujedno bila i jedina gostujuća momčad koja je došla do pobjede.
U preostalom susretu Genoa je teškom mukom, s igračem manje, na svom terenu remizirala s Atalantom 1-1. Gol za domaći sastav postigao je Sculli u 87. minuti. Ivan Jurić nije nastupio za Genou.

SERIE A, 16. KOLO:

INTER - CHIEVO 4-2 (Maxwell 3, Stanković 47, Ibrahimović 79, 88 / Pellissier 51, Bentivoglio 65)
FIORENTINA - CATANIA 2-0 (Mutu 56, Gilardino 79)
ROMA - CAGLIARI 3-2 (Totti 39, Perrotta 77, Vučinić 90 / Conti 58, Jeda 69)
GENOA - ATALANTA 1-1 (Sculli 87 / Floccari 17)
PALERMO - SIENA 2-0 (Cassani 30, Simplicio 54)
REGGINA - SAMPDORIA 0-2 Bellucci 75-11m, Padalino 81)
UDINESE - LAZIO 3-3 (Di Natale 8, 54, Quagliarella 14 / Zarate 59, Diakhite 72, Ledesma 84)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti