Obavijesti

Sport

Komentari 15

Splićani bijesni: Besplatnih ulaznica za rukomet nema

Splićani bijesni: Besplatnih ulaznica za rukomet nema
6

Od najavljenih 12.000 ulaznica za ogled sa Slovenijom, navijačima koji su od jutra strpljivo čekali u redu besplatno je podijeljen tek manji dio

VIDEO

Tisuće razočaranih navijača ostalo je bez ulaznica za prijateljski ogled rukometaša Hrvatske i Slovenije u Splitu.
- Dva sata smo čekale, smrzle se i na kraju ostale bez ulaznica. Jako smo razočarane. Ovo je sramota za Split, za rukometni savez, za sve... - govorila je starija gospođa, držeći unuku za ruku. Nije bila jedina. Od ranih jutarnjih sati kolone automobila splitskih, šibenskih, zadarskih, dubrovačkih, BiH... registarskih pločica slijevale su se prema Spaladium areni. U pojedinim trenucima promet je bio potpuno blokiran. Tisuće navijača strpljivo su po hladnoći i kiši čekali u nepreglednom redu na dragocjeni papirić. Većina ga nije dočekala. Premda Spaladium arena prima preko 12.000 gledatelja, podijeljen je tek manji dio ulaznica, navodno tek 1.500.
- Sramota, opet su karte dijeljene po vezi, a poslije će ih prodavati na crno - vikao je radnik u kombinezonu obližnjeg brodogradilišta.
HRS je dio ulaznica ostavio za potrebe igrača, sponzora..., a nama je dostavio 8.000, od čega je  rukometnim klubovima preusmjereno 2.500, isti broj poslali smo braniteljskim udrugama, policiji, vojsci, Torcidi..., a ostatak od 3.000 je podijeljen onima koji su čekali u redu - pojasnio je u ime organizatora Toni Gamulin.
Čekajući u redu početak podjele navijači su pozdravili igrače, koji su na putu do hotela autobusom prošli pored reda za karte.
- Njihova podrška je priznanje za sve što smo dali ovom narodu - govorio je oduševljeni Červar. Nešto lošije prošao je vozač kamiona sa slovenskim registarskim pločicama, koji je zaradio zvižduke i nekoliko pogrdnih povika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače