Obavijesti

Sport

Komentari 13

Split konačno slavio, Lokosi svladali Šibenik, slavlje Zadra

Split konačno slavio, Lokosi svladali Šibenik, slavlje Zadra
4

U pet odigranih utakmica odgođenog 18. kola HNL-a, RNK Split je došao do prve pobjede u osam utakmica svladavši Karlovac 3-1. Inter i Cibalia su remizirali

VIDEO

U sjeni najzvučnijih utakmica odgođenog 18. kola HNL-a Rijeke i Hajduka te Dinama i Slavena, odigrano je pet utakmica.

RNK Split u Parku mladeži svladao je Karlovac 3-1, Istra je kod kuće bila bolja od Lučkog 2-0, Zadar je u Stanovima slavio protiv Varaždina istim rezultatom, Inter i Cibalia igrali su 1-1, a jedinu gostujuću pobjedu upisala je Lokomotiva pobjedom na Šubićevcu kod Šibenika 1-0.

Splitovci su nakon sedam utakmica bez pobjede konačno upisali pobjedu. Do prvog slavlja u proljeće došli su protiv pretposljednjeg Karlovca rezultatom 3-1. Domaćini su furiozno krenuli u utakmicu povevši 2-0 već nakon 24 minuta. Za vodstvo je zabio Pehar u 14. minuti, a Čop je deset minuta kasnije povisio vodstvo. No, samo dvije minute kasnije, Karlovac smanjuje preko Gerca. U nastavku toliko željenu pobjedu domaćina potvrđuje Vidić u 74. minuti golom za 3-1.

Petoplasirana Lokomotiva nakon tri utakmice bez pobjede došla je do tri boda upisavši jedinu dosad gostujuću pobjedu u 18. kolu kod Šibenika. Jedini strijelac za slavlje gostiju bio je Poljak u 39. minuti.

Zadar je nastavio u pobjedničkom ritmu te su više manje očekivano slavili u Stanovima protiv posljednjeg Varaždina. Domaćini su pred kraj susreta slomili otpor Varaždinaca. Fuštar je zabio u 74. minuti, a na konačnih 2-0 je povisio Begonja u 85. minuti.

Istra 1961 također je nastavila sa sjajnim rezultatima upisavši četvrtu pobjedu u nizu. Do osmog slavlja u sezoni došli su preko Lučkog s 2-0. Bačelić-Grgić zabio je za vodstvo iz penala u 52. minuti, a pobjedu je potvrdio Havojić u 70.

Jedini remi odigrali su zaprešićki Inter i Cibalia 1-1. Poveli su domaćini iz penala kojeg je uspješno realizirao Šćrbec, a bod gostima donio je Šimunac golom u 58. minuti.

Odgođeno 18. kolo HNL-a:

RNK Split - Karlovac 3-1 (Pehar 14, Čop 25, Vidić 74/ Gerc 27)

Inter - Cibalia 1-1 (Šćrbec 13, Šimunec 58)

Istra 1961 - Lučko 2-0 (Bačelić-Grgić 52, Havojić 69 )

Zadar - Varaždin 2-0 (Fuštar 74, Begonja 83)

Šibenik - Lokomotiva 0-1 (Poljak 39)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani