Obavijesti

Sport

Komentari 9

Splitov Sulejman veličanstveni o bradi: Moja kćer je jako voli...

Splitov Sulejman veličanstveni o bradi: Moja kćer je jako voli...
4

Aljoša Vojnović bio je najbolji igrač Splita u europskoj pobjedi protiv Mike. Zabio je gol, a na terenu ga je teško ne prepoznati. Vojnović, dulje vrijeme pušta bradu...

VIDEO

Rijetki su nogometaši koji nose bradu, tako da duga, pomno njegovana brada veznjaka Splita Aljoše Vojnovića (28) teško može proći nezapaženo, a zbog nje je zaradio i nadimak 'Sulejman veličanstveni'.

Premda još uvijek ne želi otkriti razloge puštanja brade, Aljoša Vojnović priznao nam je kako se na nju već navikao te kako ona odgovara njegovom glazbenom i modnom stilu 'žestokog rokera'. Supruga Marina je manje više ravnodušna, no Aljošina ljubimica, dvogodišnja Helena obožava tatinu bradu.

- Stalno mi tepa: 'Tata bjadonja, tata bjadonja...' i gladi je. Njoj se strašno sviđa – kaže veznjak Splita te dodaje kako bradu nema namjeru tako skoro brijati.

- Nekidan me na bankomatu jedan čovjek upitao: 'Jeste vi onaj nogometaš Splita – Sulejman veličanstveni'. Brada me na neki način učinila prepoznatljivom. Seriju ne gledam, ali ponekad naletim na nju, vidio sam i fotografije i ajde, recimo da ima neke sličnosti između mene i Sulejmana u mlađim danima.

Aljoša je do prošle sezone bio prepoznatljiv kao napadač, no Stanko Mršić pronašao mu je novu ulogu u veznom redu, u kojoj se sjajno snašao.

- Odgojen sam na sustavu igre s dva napadača i uvijek sam bio onaj drugi, jer nemam baš nos za gol, nisam klasična špica. Zato mi ova nova uloga i više odgovara, manji je pritisak i imam više prostora za kreaciju.

Zbog dobre igre u prošloj sezoni bio je na meti Hajduka i Rijeke. Pregovori su navodno bili u završnoj fazi, no ipak je produžio ugovor i ostao u Splitu.

- Trebali smo to riješiti ranije, pa ne bi bilo priče o mom odlasku. Naravno da mi godi interes klubova kao što su Hajduk i Rijeka, no čim je predsjednik Žužul stavio ponudu na stol, bilo je jasno da ostajem, jer mi je u Splitu lijepo.

U Europskoj pobjedi nad armenskom Mikom Aljoša je bio najbolji igrač crvenih.

- Nakon gola obično izbiješ u prvi plan, no odigrao sam dobru utakmicu. Premda, vidjet ćemo kako će to ići protiv boljih protivnika. Nas u ovoj sezoni čeka još puno teških utakmica u kojima treba biti pravi. Vjerujem da će dva gola prednosti pred uzvrat biti dovoljna - kazao je Vojnović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao