Obavijesti

Sport

Komentari 5

Splitski novinari i sportaši za potrebite, pomogli i Hajdukovci

Splitski novinari i sportaši za potrebite, pomogli i Hajdukovci
1

Splitski sportski novinari organizirali su humanitarnu akciju za pomoć štićenicima udruge MoSt i za korisnike socijalne samoposluge. Očekuje se da će se nadmašiti prošlogodišnja donacija od 80 tisuća kuna

VIDEO

Jutros su na Poljudu splitski sportski novinari "4N" u suradnji sa splitskim klubovima i sportašima uručili vrijednu humanitarnu organizacijama MoSt koja skrbi o splitskim beskućnicima i socijalnoj samoposluzi.

Sedma je ovo po redu akcija koju organiziraju splitski sportski novinari i svaka dosadašnja akcija bila je rekordna pa se tako očekuje da i ova nadmaši donaciju od prošlogodišnjih 80 tisuća kuna.

- Mi igrači Hajduka uvijek se odazivamo humanitarnim akcijama, pa tako smo sedmi put donirali hranu i higijenske potrepštine za splitske beskućnike. Drago nam je da su se akciji odazvala i šestorica naših bivših kapetana Mario Maloča, Goran Milović, Lovre Kalinić, Mario Pašalić, Nikola Vlašić i Zoran Nižić čime su potvrdili da svojim odlaskom nisu zaboravili sredinu iz koje dolaze. Na nama je da ovu lijepu priču uz pomoć splitskih sportskih novinara nastavimo i dalje - kazao je kapetan Hajduka Josip Juranović.

Humanitarna akcija za splitske beskućnike

U sedmoj po redu akciji za splitske beskućnike u kojoj su sudjelovali hajdukovci, splitski sportaši i novinari skupljena je rekordna količina hrane, odjeće i ostalih potrepština. Bravo za sve!

Objavljuje HNK Hajduk Split u Četvrtak, 13. prosinca 2018.

Donirana hrana bit će upotrebljena za pomoć štićenicima udruge MoSt kojih je 40-ak i za oko 120 korisnika socijalne samoposluge.

- Koliko je ova donacija značajna najbolje svjedoči podatak da će nam ona potrajati got do ljeta. Hvala svima još jednom. Splitski novinari i sportaši pokazali su veliko srce i ovaj put - kazao je ispred udruge MoSt Dado Lelas.

U ime grupe splitskih sportskih novinara Tomislav Gabelić je zahvalio klubovima, sportašima, te sponzorima akcije koji su osigurali ovu vrijednu donaciju.

- Dok smo kolege Bernard Jurišić, Marin Maljković, Blaž Duplančić i ja u mogućnosti potrudit ćemo se svake godine organiziramo akciju jer se ne mirimo s činjenicom da u 21. stoljeću u našem gradu ima gladnih ljudi - rekao je Gabelić.

U akciji su sudjelovali Hajduk, TK Marjan, KK i ŽKK Split, KBK Ameno, GK Split 1700, Četiri kafića, Klub splitskih olimpijaca, JK Mornar, VK Jadran, VK Bura, TK Zmajevo oko, PK Sedmi vjetar, ST Kwan, CAF, HS tajlandskog boksa, ŽNK Marjan, NK Adriatic, tvrtke Tommy i Pivac, te pojedinci Mario Maloča, Lovre Kalinić, Goran Milović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Mario Pašalić, Nikola Vujčić, Antonio Plazibat, Rada Ignjatić....

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom