Obavijesti

Sport

Prijavi svoju ekipu na Sportme Turnir kvartova što prije!

Prijavi svoju ekipu na Sportme Turnir kvartova što prije!
1

Dok čekamo da se prijave na Turnir završe, donosimo vam razgovor s Tinom i Petrom koji će sa svojim ekipama zaigrati na Sportme Turniru kvartova.

Sportme turnir kvartova je očekivano podigao interes svih amaterskih igrača po kvartovima u gradu Zagrebu. Već je prijavljeno više od 16 ekipa, a prijave traju sve do 4. lipnja. Podsjetimo, riječ je o prvom izdanju Turnira kvartova koji počinje 6. lipnja u Zagrebu, na Zagrebačkom velesajmu, u NC Šalati. 

Među prijavljenim ekipama vlada veliko nestrpljenje. Donosimo vam razgovor s jednom ekipom iz Centra grada gdje je naš sugovornik bio Tino, i s ekipom iz Novog Zagreba, gdje nam se javio Petar.

Što za Vas znači biti dio ovoga natjecanja?

Tino: Znači nam jako puno jer želimo pokazati i dokazati da smo baš mi najbolja ekipa u Zagrebu. Ne možemo dočekati da turnir krene, vjerujemo da će biti puno zanimljivih i teških utakmica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koje ste ambicije Vi kao kapetan ekipe postavili pred svoju ekipu?

Petar: Ambicije su uvijek visoke, i svi se vidimo u završnici. Mislim da imamo kvalitetnu ekipu koja već duže igra zajedno. Bilo bi nam jako drago ako uđemo u završnicu pobjediti neki susjedni kvart jer su to uvijek dvoboji u kojima ne smijete izgubiti!

Kako vam se sviđa ideja turnira kvartova grada Zagreba gdje bi se pobjednik kasnije natjecao s najboljim kvartovskim ekipama na nacionalnoj razini?

Tino: Stvarno bih volio da upravo moja ekipa ima tu čast, predstavljati Zagreb kao najbolja kvartovska ekipa. Mislim da bi to svakom sportašu bilo drago, i da bi sigurno zaigrao pun ponosa. Svaka čast organizatorima na ideji, mi ćemo i nakon završenog turnira pratiti kako se odvija turnir kvartova po drugim gradovima Lijepe naše.


Turnir počinje za nekoliko dana. Da li je Vaša ekipa spremna za početak ili još uvijek pripremate taktiku?

Petar: Naša taktika je uvijek ista, pokušat ćemo zabiti više golova od protivnika (smijeh). Naravno još uvijek se razrađuju detalji. Znamo koje su naše snage, svakog vikenda se susrećemo na terenu i zajedničkim haklom pokušavamo se što bolje pripremiti.

Hvala Petru i Tinu na ovom kratkom razgovoru, a sve vas pozivamo da se što prije prijavite.

Saznate više na www.sportme.eu/turnir i sudjelujte u najvećem turniru o kojem će se zasigurno još mnogo pričati! Preporučite Turnir prijateljima do kojih još nije došao glas i ne zaboravite, ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta zato požurite! Budite i vi dio ove priče!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića