Obavijesti

Sport

Komentari 2

Sportske igre mladih: Odbojka na pijesku bila je najatraktivnija

Sportske igre mladih: Odbojka na pijesku bila je najatraktivnija
5

Na visokih 35 stupnjeva u hladu uz dosta juga, odbojkaši i odbojkašice na pijesku bili su najatraktivniji dio četvrte i pete smjene završnice 16. Sportskih igara mladih

VIDEO

U četvrtoj i petoj smjeni završnice 16. Sportskih igara mladih u Splitu podijeljeni su kompleti odličja natjecateljima odbojke na pijesku, rukometa, odbojke i malog nogometa za žene. Iako u prilično teškim uvjetima, na visokih 35 stupnjeva u hladu uz dosta juga, odbojkaši i odbojkašice na pijesku, bili su vjerojatno najatraktivniji dio ovog dijela završnice.

- Ovo je četvrto ljeto da igramo zajedno na pijesku, u reprezentaciji smo i već za petnaest dana idemo na Europsko prvenstvo do dvadeset godina koje se održava u Austriji - rekao nam je Ivan koji je zajedno s Marijom osvojio zlatnu medalju u odbojci na pijesku, u kategoriji 1994.godište i mlađi. 

- Iako su odbojkašice privukle više gledatelja, Ivan nam je rekao kako je ženska odbojka malo dosadnija od muške jer je podloga mekana pa su cure nepokretnije. No mnogi se s takvim tvrdnjama ne bi složili, pogotovo gledatelji koji su ispratili finalni meč odbojkašica u kojem su slavile Mirta i Sanja. Splićanke koje su poput svojih sugrađanki, meč odigrale sa sunčanim naočalama, ipak su potvrdile dio teza svog kolege Ivana:

- Pa istina, teže je djevojkama igrati na pijesku, no ne bih se složila da smo manje atraktivne od muškaraca. Dapače!  -zaključila je Sanja.

Na malonogometnim terenima u vojarni Lora, zaljubljenice u nogomet došle su na svoje. Iako su slavile nogometašice iz Zagreba zanimljivog imena 'Pod naponom', mnogima je za oko zapela ekipa djevojaka iz Gospića među kojima je svojom vještinom najviše plijenila Petra.

- Nogometom se bavim četiri godine, igram s dečkima jer u Gospiću nema ženskog nogometnog kluba - otkrila nam je.

Na pitanje kakvi su dečki na treninzima prema njoj kazala nam je kako nisu ništa grublji nego prema dečkima. 

Iako njena ekipa koja je pobijedila u Ličko-senjskoj županiji nije došla među četiri najbolje na završnom turniru u Splitu, Petra je bila zadovoljna jer je ovo prvi put kako je uopće uspjela sastaviti ekipu za nogomet, a na pitanje tko joj je nogometni uzor nije ni trenutka dvojila:

- Cristiano Ronaldo! Jednostavno je najbolji i jako bih ga voljela vidjeti uživo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled