Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sportske igre mladih u Svetom Ivanu Zelini okupili 500 klinaca

Sportske igre mladih u Svetom Ivanu Zelini okupili 500 klinaca
4

Na natjecanju u "cageballu" te u disciplinama Sportskih igara mladih, graničaru i atletici nastupila su djeca iz dvije osnovne škole: Dragutin Domjanić i K.S.Đalski...

VIDEO

Danas su se na Trgu Ante Starčevića u gradu Sveti Ivan Zelina održali Coca-Cola Cup i Sportske igre mladih, a okupilo se gotovo pet stotina natjecatelja. Kiša je povremeno prekidala natjecanje pa se turnir u graničaru morao preseliti u školsku dvoranu, no ni vremenske nepogode nisu omele dobro raspoloženje. 

Na natjecanju Coca-Cola Cup-a u cageballu te u disciplinama Sportskih igara mladih, graničaru i atletici nastupila su djeca i mladi iz dvije osnovne škole: Dragutin Domjanić i K.S.Đalski. 

Plamen Igara koji je krenuo prošlog tjedna iz Istre i koji će osim četrdeset gradova Hrvatske ove godine obići dvadeset gradova Bosne i Hercegovine te po prvi put deset gradova Srbije, zapalio je gradonačelnik Hrvoje Košćec.

- Sportske igre mladih i Coca-Cola Cup su velika manifestacija i nama je drago da su ove godine u našem gradu. Iako smo mala sredina, izdvajamo dosta za sportske aktivnosti, a ono čime se možemo pohvaliti je i to da pretilost koja je postala globalni problem ipak zaobilazi našu malu sredinu – rekao je gradonačelnik. 

- Sportske igre mladih ove godine slave svoju ''punoljetnost'' – osamnaest godina postojanja i zato smo ove godine postavili ljestvicu na još viši nivo, a raduje nas svakako činjenica da je grad Sveti Ivan Zelina novi grad na našoj ovogodišnjoj velikoj turneji. Svim natjecateljima želim puno uspjeha - rekao je izvršni direktor SIM-a Tihomir Gudić.

Coca- Cola Cup i Sportske igre mladih prošle su godine okupile 84.790 sudionika, a ovogodišnji plan je približiti se brojci od 100.000 djece i mladih. Osim atletike, novost na Coca-Cola Cupu je i izbor najboljeg nogometaša Hrvatske kojeg biraju sami sudionici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...