Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sportske igre mladih: Znaju se najbolji u nogometu i rukometu

Sportske igre mladih: Znaju se najbolji u nogometu i rukometu
5

U kategoriji rukometa za djevojke rođene 1998. godine zlato su uzele djevojke iz Pitomače. Srebrne su bile Splićanke, dok su broncu osvojile djevojke iz Pule

VIDEO

Na finalnom turniru Sportskih igara mladih u kategoriji mali nogomet za dječake rođene 2002. godine i mlađe svake godine ima najviše natjecatelja. Ništa drugačije nije bilo ni ove godine kada su zlato osvojili dječaci iz Slavonskog Broda, srebro Splićani, a broncu ekipa Ludbrega koja je imala zanimljiv način održavanja kondicije.

- Trener nas je svakoga dana vodio pješice od vojarne u Lori do Bačvica i nazad što je otprilike šest kilometara – otkrio nam je Erik čija je ekipa bila bolja u borbi za treće mjesto gdje su pobijedili ekipu Koprivnice boljim izvođenjem jedanaesteraca. 

Najbolja ekipa, dječaci Slavonskog Broda su imali dobre pripreme za Sportske igre mladih pa rezultat nije izostao.

-Igrali smo protiv Požege i dobili smo 9-1. Požega nam je bila malo lakši protivnik od Koprivnice koju smo svladali rezultatom 4-1 - pohvalio nam se Antonio.

U finalu ih je čekala ekipa Splita koja je uvijek na neki način favorit, priznao je Antonio i otkrio da im je trener savjetovao da Splićane 'napadaju duboko i igraju na kontre'. 

U kategoriji rukometa za djevojke rođene 1998. godine i mlađe također su podijeljena odličja. Prvog dana natjecanja u dvorani splitske škole Mejaši zatekli smo rukometašice Varaždina koje su se požalile na svoje kolegice iz Istre.

- Došle smo se zabaviti na Igre, u vlaku do Splita smo pjevale pa smo probudile djevojke iz Pule što su nam one jako zamjerile – ispričala nam je Ingrid iz Varaždina.

Istrijanke su imale svoje razloge za ljutnju.

- Vozile smo se devetnaest sati iz Pule, bilo je više nego naporno i doista nismo mogle slušati njihovo cjelovečernje pjevanje – požalila se Katarina koju je nakon svega dočekao još jedan peh. Uganula je ruku i zaradila longetu, no i bez nje cure su osvojile i u Pulu ponijele broncu, srebrne su bile Splićanke, a zlatne djevojke iz Pitomače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'